Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015

Ο κατήφορος των μαρξιστών: Βιβλίο-ύμνος του Βαρουφάκη στον αμερικανικό καπιταλισμό!

Τα αντιαμερικανικά και αντικαπιταλιστικά συνθήματα των βολεμένων μαρξιστών ανήκουν από μακρού χρόνου στο παρελθόν. Ανασύρονται μόνο κατά τις προεκλογικές περιόδους και όποτε η συμπαράταξη των απανταχού «σοσιαλδημοκρατών» με τους καπιταλιστές συνεταίρους γίνεται αντικείμενο χλευασμού και περιφρόνησης από μέρους της κοινής γνώμης.

Ο υπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, Γ. Βαρουφάκης, αποτελεί ένα εξόχως ενδεικτικό παράδειγμα της πραγματικότητος που περιγράψαμε παραπάνω. Ο κατά δήλωσίν του «μαρξιστής» υπουργός είναι ο συγγραφέας ενός βιβλίου το οποίο συνιστά μια ωδή προς τον αμερικανικό καπιταλισμό και στην ιμπεριαλιστική παγκόσμια υπερδύναμη.

«Οι αδύναμοι υποφέρουν ότι τους αξίζει», τιτλοφορείται το....
νέο βιβλίο του υπεύθυνου της οικονομικής πολιτικής της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2016, και πραγματεύεται το μέλλον της αμερικανικής οικονομίας ελέω της ευρωπαϊκής κρίσης.
Θα ρωτήσει κάποιος: «μα ποιος ο λόγος να ασχοληθεί ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Τσίπρα με το μέλλον της αμερικανικής οικονομίας»; Η απάντηση είναι απλή: η μεγαλύτερη έγνοια και ανησυχία και των εν Ελλάδι μαρξιστών, δεν είναι φυσικά η στυγνή και αμείλικτη τύχη που επιφυλάσσει στους Έλληνες ο απάνθρωπος καπιταλισμός, αλλά η προοπτική της ενίσχυσης του Εθνικισμού εξαιτίας της αφύπνισης εκείνων που βιώνουν τη σημερινή πραγματικότητα!
Προς τούτο, ο μαρξιστής Γ. Βαρουφάκης ρίχνει απροκάλυπτα τα προσωπεία της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατικής Αριστεράς: «Η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική για να αφεθεί σε Ευρωπαίους», το οποίο επί της ουσίας συνιστά προτροπή απόλυτης υποταγής στις κατευθυντήριες οδηγίες των ΗΠΑ. Και συμπληρώνει: «στην Ευρώπη οι δυνάμεις της λογικής και του ουμανισμού θα έρθουν αντιμέτωπες με οπισθοδρομικές δυνάμεις που έχουν την ικανότητα να προκαλέσουν ένα ανθρωπιστικό λουτρό αίματος».
Κατόπιν αυτών, δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι τόσο στις συζητήσεις με τους ευρωπαίους «εταίρους», όσο και στις μυριάδες συνεντεύξεις του σε διεθνή κυρίως μέσα, ο Γ. Βαρουφάκης εστιάζει και προειδοποιεί όχι για την εντεινόμενη εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού από τον στυγνό καπιταλισμό αλλά για τον κίνδυνο να στραφούν οι Έλληνες προς τη Χρυσή Αυγή ως μοναδικής πολιτικής δύναμης ικανής να δώσει λύση στα καθημερινά τους προβλήματα.
Κατά τα λοιπά, οι μαρξιστές του Σύριζα συνεπικουρούμενοι από την ελαφροδεξιά των ΑΝΕΛ έχουν το θράσος να ομιλούν περί «εθνικής αξιοπρέπειας και κυριαρχίας» που δεν διαπραγματεύονται. Ας ρωτήσουν πρώτα τον υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησής τους, ο οποίος απλόχερα πρόσφερε το δικαίωμα των αποφάσεων στις καπιταλιστικές και ιμπεριαλιστικές ΗΠΑ. Παρίας του καπιταλισμού συνεπώς ο ελληνόφωνος μαρξισμός και η σοσιαλδημοκρατία και ο κατήφορος τελειωμό δεν έχει
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών