Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 03, 2015

Το αύριο μας ανήκει!


Το αύριο μας ανήκει!

 Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Είναι αντικειμενικά βέβαιο και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ότι το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα την τελευταία πενταετία επέτυχε τις μεγαλύτερες νίκες της μέχρι τώρα Ιστορίας του. Η έκταση των παρανομιών στις οποίες κατέφυγε η προηγούμενη κυβέρνηση και οι επεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, αρκούν για να αντιληφθεί κανείς ότι τα κόμματα της διαφθοράς μόνον την Χρυσή Αυγή φοβούνται και υπολογίζουν, μόνον την Χρυσή Αυγή θεωρούν ειλικρινή και ικανό αντίπαλο.  Αναγνωρίζουν έτσι το γνήσιο λαϊκό της έρεισμα και τις ελπίδες που εναποθέτουν σε αυτήν οι Έλληνες.
Υπάρχουν φωνές που ισχυρίζονται ότι το να παλεύεις ένα.....
σάπιο πολιτικό σύστημα στο δικό του παιχνίδι και με τους δικούς του κανόνες, είναι μάταιο, και άλλες που προβάλλουν την ανάγκη για «γυάλισμα» της Χρυσής Αυγής. Επιθυμούν είτε την αναδίπλωση, με μια ναρκισσιστική καθαρολογία, είτε την μετατροπή της σε ένα κλαμπ ακαδημαϊκών συζητήσεων και λεκτικών πυροτεχνημάτων που θα τους εξασφαλίσει την αποδοχή του συστήματος, ίσως και μια μελλοντική υπουργοποίηση. Το «λαϊκό» του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος πρέπει, λένε, να φύγει, για να γίνει η Χρυσή Αυγή ένα «κανονικό» κόμμα. Οι αγωνιστές θα επιτρέπεται να ψηφίζουν και να χειροκροτούν, αναπαράγοντας το μοντέλο του παλαιοκομματισμού.
Με άλλα λόγια, το σύστημα και τα παράγωγά του επιδιώκουν είτε την περιχαράκωση των εθνικιστών εκεί όπου ακριβώς τους θέλει το πολιτικό κατεστημένο: στο περιθώριο του δημόσιου λόγου, έναν αντίλογο να κυνηγά την σκιά του πίσω από τον κυρίαρχο λόγο που αλλοτρίωσε ανενόχλητος την κοινωνία και τον λαό μας. Η, από την άλλη, την αποκοπή του κινήματος από τις δυνάμεις που το πίστεψαν , εξακολουθούν να το πιστεύουν και το ανέδειξαν μόλις χθες σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Την απάντηση την έχει δώσει ο Θείος Πλάτων και η ίδια η Φύση. Δεν μπορεί να λειτουργήσουν τα πόδια χωρίς κεφάλι, μα και νους υγιής εν σώματι υγιεί.  
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Χρυσή Αυγή πέρασε από μια μεγάλη δοκιμασία, η οποία θα έχει την νομική εξέλιξή της τους προσεχείς μήνες. Η δικαστική πορεία θα έχει πολιτικό ενδιαφέρον, και η συμπαράταξη των αγωνιστών είναι βέβαιον ότι εμψυχώνει και τους διωκόμενους αλλά και τους ίδιους τους αγωνιστές. Το ζητούμενο όμως του πολιτικού αγώνα είναι η Ελλάδα που θέλουμε και το αύριο που επιθυμούμε για τον λαό μας.
Με τον αρχηγό του εκτός φυλακής -αν και σε κατ’ οίκον περιορισμό, πρωτοφανές για αρχηγό πολιτικού κόμματος που επελέγη από τον Ελληνικό Λαό σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις να τον εκπροσωπήσει σε Βουλή, Ευρωβουλή και Τοπική Αυτοδιοίκηση-, το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας συνεχίζει τον Αγώνα του, προς απογοήτευσιν όσων παίζουν, εν αγνοία τους ή ηθελημένα, το παιχνίδι του κατεστημένου.
Η πορεία της Χρυσής Αυγής μέσα από εμπόδια που θα γονάτιζαν οποιονδήποτε είχε διαφορετική κοσμοθέαση από την δική μας, δείχνει ότι μια σιωπηλή επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη, με αλλαγές που δεν πρέπει να θεωρούνται μικρές ή αργές, αφού τα όσα ανατρέπουν κατασκευάστηκαν μεθοδικά επί δεκαετίες.
Ο λαός γυρίζει την πλάτη στους δήθεν. Η ξύλινη γλώσσα, οι επιτηδευμένες λέξεις και ο λαβύρινθος μιας πολιτικής που κατασκευάστηκε για να μην την καταλαβαίνει κανείς ώστε να γίνεται ανενόχλητα η δουλειά των ολίγων, γίνονται παρελθόν. Είτε γιατί οι πολίτες εμπρός στην σκληρή πραγματικότητα εγκαταλείπουν τους σχηματισμούς του παλαιοκομματισμού, είτε γιατί έχουν ήδη κάνει αυτό το βήμα και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον λόγο που δικαιούνται. Οι διεργασίες που συντελούνται στην ελληνική κοινωνία, και στις οποίες η Χρυσή Αυγή έχει καθοριστική συμβολή, φέρνουν αλλαγές ουσίας, τις οποίες πρέπει να δει και πάνω στις οποίες πρέπει να στηριχτεί και να χτίσει γερά το κίνημα.
Οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής μιλούν στον λαό στην δική του γλώσσα, μια γλώσσα την οποία μιλούν από κοινού, και την καταλαβαίνει, γιατί είναι οι ίδιοι γέννημα και ζωτικό όργανό του. Είναι αυτοί που τολμούν να μεταφέρουν την συζήτηση από την εικονική οικονομία στην πραγματική. Είναι οι μόνοι που μιλούν για πολιτική, για όραμα και για ιδέες, αυτοί που έβαλαν και βάζουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία της Πατρίδας και του Λαού, χωρίς εξαρτήσεις από ξένα κέντρα, με σαφή άξονα της πολιτικής τους τον Έλληνα και την Ελλάδα.
Αυτό είναι που πρέπει να εμπλουτιστεί ποιοτικά και να καλλιεργηθεί περαιτέρω, ανοίγοντας το κίνημα σε μια κοινωνία που σύντομα θα απογοητευθεί από τις θολές υποσχέσεις και τις παλινωδίες της αριστερής κυβέρνησης. Η δικαστική εξέλιξη είναι ένα κεφάλαιο της Ιστορίας του κινήματος. Η παραγωγή θέσεων και λύσεων, η μετουσίωση και η αξιοποίηση των διδαγμάτων των τελευταίων ετών, ο πολιτικός αγώνας, ο ομφάλιος λώρος που συνδέει κίνημα και λαό, αυτά είναι τα μελήματά μας.
Η Χρυσή Αυγή είναι η καρδιά του λαού μας. Με δύναμη, με θέληση, με γνώση, προχωρούμε ενωμένοι και αποφασιστικοί, διεκδικώντας το Αύριο που αξίζει στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-aurio-mas-anhkei#ixzz3WBcSzdzv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών