Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 03, 2015

Νικολούδης αναγκάζεται να απαντήσει στον Ηλία Κασιδιάρη: Η παρέμβαση του Χ. Αθανασίου στην δικαστική εξουσία είναι ποινικό αδίκημα - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ωραία. Θα συλληφθεί για να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη; Χλωμό, όσο διοικούν την Ελλάδα οι Εβραίοι με τα μασονικά τσιράκια τους.

Με αφορμή σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για ζητήματα διαφθοράς Π. Νικολούδης δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, δικαιώνοντας πλήρως τις καταγγελίες του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για τις μεθοδεύσεις του υπουργού Δικαιοσύνης επί Χούντας Σαμαρά, εις ότι αφορά την σκευωρία που εκείνη έστησε εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος.

Αναφορικά λοιπόν με το γνωστό τοις πάσι πλέον τηλέφωνο του τότε υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου στην προϊσταμένη Πρωτοδικείου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής εν μέσω της ανακριτικής διαδικασίας, ο Π. Νικολούδης (ο οποίος τότε κατείχε θέση αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου) τοποθετήθηκε ως εξής:

«Εγώ δεν θα έπαιρνα τηλέφωνο...
κανέναν δικαστικό λειτουργό για να τον επηρεάσω. Η παρέμβαση οποιουδήποτε εκμεταλλεύεται την δικαστική του εξουσία για να φυλακίσει ή να συκοφαντήσει κάποιον είναι ποινικό αδίκημα»!

Κατά τρόπο σαφή και ξεκάθαρο, η νομική άποψη του Π. Νικολούδη έρχεται να δικαιώσει απόλυτα τη Χρυσή Αυγή και τις καταγγελίες της. Ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου δημόσια παραδέχτηκε πως τηλεφώνησε στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Τσάμη, κατά τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας. Έχει δηλαδή διαπράξει ποινικό αδίκημα για το οποίο αργά ή γρήγορα θα πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών