Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 28, 2015

Τα "καλά" της εισροής λαθρομεταναστών... Χάος στο κέντρο της Αθηήνας με μαχαιρώματα και συμπλοκές αλλοδαπών! - ΒΙΝΤΕΟ


Χάος στο κέντρο της Αθήνας: Συμπλοκές λαθρομεταναστών με μαχαίρια για θρησκευτικούς λόγους!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας. Στα αστυνομικά ρεπορτάζ καταγράφονται καθημερινά άγριες συγκρούσεις μεταξύ λαθρομεταναστών με σιδηρόβεργες και μαχαίρια για τον έλεγχο της περιοχής. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι συμπλοκές πλέον έχουν και θρησκευτικό χαρακτήρα!
Αιματηρή επίθεση, κίνητρο της οποίας πιθανόν ήταν θρησκευτικοί λόγοι, καταγράφηκε στον Άγιο Παντελεήμονα με στόχο δύο άνδρες από τη Συρία. Το περιστατικό, εξελίχθηκε στις 17:00 χθες το απόγευμα, όταν επτά άτομα επιτέθηκαν με σωλήνες και μαχαίρια εναντίον των δύο ανδρών, ηλικίας 47 και 28 χρόνων, που κινούνταν στην περιοχή.
Ο πρώτος τραυματίστηκε στο κεφάλι και ο δεύτερος σε διάφορα σημεία του σώματός του. Τα θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν σε....
νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες ήταν Ιρακινής υπηκοότητας και αιτία της επίθεσης φαίνεται να ήταν οι θρησκευτικές διαφορές ανάμεσά τους.
Μόλις δυο μέρες πριν, άγρια συμπλοκή μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών εκτυλίχθηκε και στην Ομόνοια. Όπως αναφέρει το makeleio.gr «Συμπλοκές με μαχαίρια μεταξύ Πακιστανών και Αφγανών. Επεισόδια εκτυλίχθηκαν τη νύχτα λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στην οδό Αθηνάς και στους γύρω δρόμους
Ακολουθούν τα σχετικά βίντεο από την επιχείρηση της Αστυνομίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών