Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 28, 2015

Ομολογία πολιτικού κόσμου σε εκδήλωση του ιδρύματος Ebert: "Έρχεται συνεργασία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ λόγω.... Χρυσής Αυγής"

Γράφει ο Αινείας

Ακόμη μια πολιτική εκδήλωση οργάνωσε και εκτέλεσε στην Ελλάδα ένα πολιτικό παράρτημα του Βερολίνου, με καλεσμένη όλη την "αφρόκρεμα" της εγχώριας πολιτικής σκηνής ("αντισυστημικούς" και μη").

Ο τίτλος της εκδήλωσης, που συντόνισε από κοινού το γραφείο του ιδρύματος Friedrich Ebert (Ο - ιουδαίος - Ebert υπήρξε ο πρώτος Πρωθυπουργός της Γερμανίας μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν και η Γερμανία εξουθενώθηκε οικονομικά και κοινωνικά, φθάνοντας στο σημείο να έχει πάνω από 10.000.000 ανέργους, με εξαθλιωμένο λαό και τους χρυσοχόους - συγκεκριμένης φυλής - να πλουτίζουν από την ανέχεια των Γερμανών) στην Αθήνα, με το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση έφερε τον τίτλο «Πώς χτίζονται οι κυβερνήσεις συνεργασίας ανάμεσα στα κόμματα: μέθοδος, πλαίσιο και λογοδοσία» και ειδικότερο θέμα «Η εμπειρία της Γερμανίας και της Ελλάδας - Οι προκλήσεις για το μέλλον», με τους ομιλητές να αναλώνονται σε συζητήσεις σχετικά με το πώς θα μπορούσαν στην Ελλάδα να ευοδωθούν οι συνεργασίες κομμάτων.

Φυσικά και υπήρχαν εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα ( Φίλης - ΣΥΡΙΖΑ, Παπαμιμίκος - ΝΔ, Λυκούδης - ΠΟΤΑΜΙ, Μανιάτης - ΠΑΣΟΚ), που υποστήριξαν ότι....
οι "φαινομενικά" μεγάλες διαφορές τους μπορούν να υπερκεραστούν αν το επιτάσσει το "δημόσιο συμφέρον".

Αφοπλιστικά ειλικρινής όμως ήταν ο κος. Μανιάτης, Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ που μίλησε ξεκάθαρα για το γεγονός ότι οι συνθήκες πια είναι ώριμες και θα επιθυμούσε η επόμενη συνεργασία να είναι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, καθώς το ΠΑΣΟΚ "δεν έχει κανένα λόγο να κυβερνήσει" (και ύπαρξης να συμπηρώσω).

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Γραμματέας της ΝΔ Παπαμιμίκος που και αυτός με τη σειρά υποστήριξε ότι οι συνεργασίες δε θα πρέπει να είναι ταμπού, ειδικά σε περιόδους "κρίσεων" που επιβάλλεται να υπάρχει "συμπόρευση δυνάμεων", για να πάρει στο τέλος το λόγο ο κος. Ν. Φίλης που αποκάλυψε ότι η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. στηρίχθηκε στην εισχώρηση του κόμματος του Καμμένου στις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και πώς η κυβέρνηση αυτή είναι το "δημοκρατικό ανάχωμα στη Χρυσή Αυγή".

Με απλά και κατανοητά λόγια, με εποπτική αρχή τη Γερμανική Κυβέρνηση οι εγχώριοι πολιτικάντηδες έδωσαν τα διαπιστευτήρια υποδούλωσής τους ακόμη μια φορά αποκαλύπτοντας ότι:

Α. Η επόμενη μεγάλη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής
Β. Ο Καμμένος συμφώνησε στις προγραμματικές θέσεις τα κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, που δουλεύουν στο προσκεφάλι τους με τον Βελουχιώτη και τον Λένιν.

Υ.Γ.
Ότι και να κάνουν η Χρυσή Αυγή έρχεται...Ακόμη και αν συνασπιστούν όλοι Εναντίον μας (που θα ήταν και το πιο τίμιο)

Υ.Γ.2
Ζήτω οι "κόκκινες γραμμές" του Προέδρου Πάνου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών