Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 17, 2015

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ!

Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Φιλόλογος

Η ανθελληνική πολιτική διαδρομή του τουρκόφιλου DΕΒ είναι γνωστή τοις πάσι. Παραταύτα, έντονη ανησυχία προκαλεί η πρόσφατη αναμφισβήτητη ποιοτική αναβάθμιση της δράσης του, που εκδηλώνεται μέσα από μια σειρά επαφών εντός και εκτός συνόρων, και μάλιστα με τρόπο απροκάλυπτο, αφού το κράτος παραμένει είτε χαυνωμένο είτε παρασκηνιακά υποστηρικτικό απέναντί του. Μόλις προ ημερών(31 Μαρτίου 2015) ο Ραφαέλ Ντίαζ, επικεφαλής του....
πολιτικού γραφείου της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, και η επιτροπή που τον συνόδευε συναντήθηκαν στην Κομοτηνή με την ηγεσία του DΕΒ, και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Μουσταφά Αλί Τσαβούς, τον αντιπρόεδρο και υπεύθυνο γραφείων Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και την διευθύντρια διεθνών σχέσεων Λεϊλά Σαλίχογλου. Κατά την διάρκεια της συνάντησης τα στελέχη του DΕΒ κατήγγειλαν την καταπίεση του τουρκικού στοιχείου, όπως ονομάζουν τους μουσουλμάνους της Θράκης, και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την ελληνική Πολιτεία, ενώ ζήτησαν την παρέμβαση των ΗΠΑ προκειμένου τα μειονοτικά θέματα να οδηγηθούν στην λύση τους.
Επί της ουσίας, εντός της ελληνικής επικράτειας, έλαβε χώρα η προσέγγιση δυο σφόδρα ανθελληνικών πλευρών, των πρακτόρων της Άγκυρας και της αντιπροσωπείας του υπερατλαντικού πάτρονά της, στον οποίο  η Τουρκία οφείλει εν πολλοίς τον ενισχυμένο περιφερειακό της ρόλο, με το επίσημο κράτος περί άλλων να τυρβάζει, χωρίς καν να ψελλίζει μία λέξη προς υπεράσπιση των θιγομένων εθνικών συμφερόντων ή έστω να εγκαλεί τους συμμετέχοντες, για αίτημα προς ξένη κυβέρνηση να επηρεάσει το εσωτερικό ενός, έστω κατ’ ευφημισμόν, ανεξάρτητου κράτους τους μεν, για διάθεση εμπλοκής σε αποκλειστικά ενδοελληνικές υποθέσεις τους δε.
tzebel
Έτι δε το DΕΒ αποπειράται πλέον να ασκήσει την δική του εξωτερική πολιτική. Ο πρόεδρος του μορφώματος, στην προσπάθεια του να ενισχύσει την θέση του κόμματος του στην διεθνή σκακιέρα, μετέβη στην Βουλγαρία, όπου συναντήθηκε με τον Τούρκο δήμαρχο του Τζεμπέλ, που είναι παράλληλα επικεφαλής του τουρκικού κόμματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών στον νομό του Κίρτζαλι, καθώς και με τον πρόξενο της Τουρκίας στην Φιλιππούπολη. Στόχος των επαφών του ηγετικού πυρήνα του DΕΒ με κράτη των Βαλκανίων είναι να συνασπιστούν με αντίστοιχα τουρκόφιλα μορφώματα, ώστε να παρουσιαστούν ισχυροποιημένοι στα διεθνή φόρα και οργανισμούς. Στη Μ. Βρετανία και την Γερμανία δε αναζητούν χρηματοδότες και χορηγούς με διεθνές στάτους, των οποίων η βοήθεια δύναται να είναι διττή, επικοινωνιακή και ουσιαστική. Και σε αυτή την περίπτωση, άκρα του τάφου σιωπή από το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών και ύπνος του δικαίου για τις αποδομημένες μυστικές υπηρεσίες του Ρουμπάτη.
Ανάλογη, εκ του πονηρού, ανοχή έχουν επιδείξει όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Μία πρόσφατη κίνηση όμως του Αντώνη Σαμαρά ξεπερνά τα όρια της μειοδοσίας, καθιστώντας το ανεξάντλητο λεξιλόγιο της ελληνικής φτωχό για να την περιγράψει. Το προαναφερθέν πολιτικό ανδρείκελο, στην θέα του απομακρυνόμενου πρωθυπουργικού θώκου, δεν δίστασε να κάνει πρόταση υποψηφιότητας στον Λεβέντ Σαδίκ, πάμπλουτο μεγαλέμπορο βαμβακιού και γιό του γιατρού Αχμέτ Σαδίκ, ιδρυτή του κόμματος Εμπιστοσύνης (προπομπό του DΕΒ). Βέβαια, ο Σαμαράς με την υποψηφιότητα του Σαδίκ δεν στόχευε μόνο στη μειονοτική ψήφο, αλλά και στον εκτοπισμό του καραμανλικού και με ηγετικές τάσεις Ευριπίδη Στυλιανίδη.
sadik
Περνώντας σε νέα επίπεδα εξευτελισμού ο Σαμαράς δέχτηκε την μεγαλοπρεπή άρνηση της πρότασής του, καθώς η Άγκυρα δεν θέλησε να κάψει το χαρτί του Λεβέντ Σαδίκ με την κατάληψη μίας απλής βουλευτικής έδρας, την οποία άλλωστε πέτυχε εις τριπλούν σε Ξάνθη και Ροδόπη. Η απήχηση του υιού Σαδίκ στον μειονοτικό πληθυσμό υποχρεώνει το προξενείο να τον προφυλάξει, προορίζοντάς τον για μεγαλύτερα πράγματα.
Οι μηχανορραφίες που εξυφαίνονται στην πλάτη της ακριτικής Θράκης, εντάσσονται στο γενικότερο θρακικό πρόβλημα, το οποίο στην σημερινή του μορφή  ξεκινά από την εγκληματική ανταλλαγή πληθυσμών του Ελευθερίου Βενιζέλου. Στην διαδρομή του χρόνου το νευραλγικό αυτό (όπως όλα άλλωστε) κομμάτι ελληνικής γής παραδόθηκε δολίως στην απαξίωση. Επετράπη στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής να καταστεί κράτος εν κράτει, χειραγωγώντας την μουσουλμανική μειονότητα και προωθώντας την τουρκική προπαγάνδα. Ελεύθεροι αφέθησαν να λειτουργούν διάφοροι αυτοποσδιοριζόμενοι ως τουρκικοί σύλλογοι, στην πραγματικότητα κέντρα μεταβολής-εξαγοράς συνειδήσεων. Η σαρία υποσκέλισε το Σύνταγμα. Απότοκο των ως άνω η στρατολόγηση ενός ικανού αριθμού τουρκοφρόνων, οι οποίοι θεωρούν την Τουρκία πατρίδα τους και οραματίζονται την προσάρτηση της Θράκης σε αυτή.
Σε αυτούς δεν αρκεί να λέμε ότι όποιος δεν νιώθει Έλλην αλλά Τούρκος μπορεί να πάει στην Τουρκία, ακριβώς διότι αυτό προκαλεί τον γέλωτα τους, καθώς οι μισοί είναι  πράκτορες, ενώ οι άλλοι φανατισμένοι ανθέλλληνες, αποφασισμένοι να διαδραματίσουν τον ρόλο Δούρειου Ίππου. Τα εκπονημένα από το ΓΕΣ σχέδια αντίδρασης σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία είναι καλά, όμως η περίοδος ειρήνης που διανύουμε είναι εξίσου επικίνδυνη και απαιτεί αντίδραση.
Η διαδικασία είναι απλή. Σύλληψη των υπόπτων, ανάκριση από τα αρμόδια όργανα, δίκη αν προκύψουν στοιχεία και καταδίκη αν τα στοιχεία το επιβάλλουν. Εν συνέχεια αφαίρεση της ιθαγένειας , απέλαση και απαγόρευση επανεισόδου στην χώρα επί ποινή θανάτου. Διάλυση των τουρκοφίλων φορέων και ρητή απαγόρευση του όρου <<τουρκικός>>  στην ονομασία τους, χαλιναγώγηση του προξενείου, αποτροπή Τούρκων αξιωματούχων από προπαγανδιστικές  επισκέψεις στην Θράκη.
Ως την ώρα που ένα γνήσιο εθνικό καθεστώς θα υλοποιήσει τα δέοντα γενέσθαι, επαφίεται στα χέρια των Ελλήνων Θρακών να καλύψουν το κενό που δημιουργεί η έλλειψη του επίσημου κράτους. Ζητάμε από τους ακρίτες συμπατριώτες μας να υπερβάλουν εαυτούς επαγρυπνώντας, προστατεύοντας το ιερό χώμα της πατρίδας μας. Τους  διαβεβαιούμε ότι δεν είναι μόνοι. Είμαστε δίπλα τους, έτοιμοι να δώσουμε το αίμα μας για τη γη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών