Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 17, 2015

Οι Ευρωπαΐοι τοκογλύφοι τρομοκρατούνται... Economist: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει ραγδαία!


Τρόμος στην Ευρώπη: Ο Economist προμηνύει την αναπόφευκτη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Το περιοδικό Economist προστίθεται στη μακρά λίστα των διεθνών μέσων ενημέρωσης, τα οποία προβλέπουν την αλματώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής, εξαιτίας των παλινωδιών τόσο της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, όσο και της προηγούμενης Σαμαρά και Βενιζέλου.
Σε δημοσίευμα του περιοδικού, γίνεται μνεία στις καθοριστικές εξελίξεις που θα λάβουν χώρα κατά τον μήνα Απρίλιο, εξελίξεις τις οποίες θεωρεί κρίσιμες και καθοριστικές για....
τη μετέπειτα πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και εν γένει της πολιτικής καταστάσεως. Σύμφωνα με τον Economist, το ενδεχόμενο χρεοκοπίας και εξόδου της Ελλάδος από την ευρωζώνη, θα προκαλέσει οικονομικό χάος, με ανεξέλεγκτες κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις: αφενός θα υπάρξει έκρηξη της κοινωνικής οργής και αφετέρου οι Έλληνες θα στραφούν στη Χρυσή Αυγή.
Το αξιοσημείωτο στο εν λόγω δημοσίευμα είναι πως το οικονομικό περιοδικό εκτιμά πως η Χρυσή Αυγή θα ισχυροποιηθεί στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδος από την ευρωζώνη, ενώ μέχρι σήμερα τα διεθνή μέσα υπερτόνιζαν το γεγονός πως ένας άνευ όρων συμβιβασμός του Σύριζα στις απαιτήσεις των δανειστών θα είναι η αιτία κοινωνικής έκρηξης και γιγάντωσης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Συμπερασματικά, το διεθνές οικονομικό στερέωμα έχει αντιληφθεί πως ανεξαρτήτως της στάσης της κυβέρνησης Σύριζα στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, είτε δηλαδή επέλθει ο ολοκληρωτικός συμβιβασμός είτε επιχειρηθεί ένα επικοινωνιακό τρικ υποτιθέμενης ρήξης, το ελληνικό εκλογικό σώμα θα στραφεί προς τη Χρυσή Αυγή, απηυδισμένο από την μακρόχρονη κοροϊδία, φτώχεια και εξαθλίωση που του επιφύλασσαν οι απατεώνες της φιλελεύθερης ψοφοδεξιάς και της μαρξιστικής αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών