Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 19, 2015

ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Βλέποντας χθες το απόγευμα, 17-4-015, την συνεδρίαση της ολομέλειας της βουλής και ακούγοντας την ομιλία του υπουργού κ. Παρασκευόπουλου, εξεμάνην, από τα λεγόμενά του. Υπεραμύνθηκε ο υπουργός περί των νομοθεσιών περί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων  που ισχύει στην ευρωπαϊκή νομοθεσία, όπως και την υποχρέωση που έχει η Χώρα μας να τηρεί αυτούς τους νόμους. Δηλαδή κ. υπουργέ τα δικαιώματα που ευαγγελίζεστε ισχύουν μόνο για τους θύτες;
Όποιος νόμος θεσπίζεται και ψηφίζεται στις εκάστοτε συνεδριάσεις των Βρυξελλών, αυτό δε σημαίνει ότι ο νόμος αυτός είναι και σωστός.
Οι χώρες που απαρτίζουν την ΕΕ έχουν μεταξύ των διαφορετικά ήθη και έθιμα, με αποτέλεσμα να....
  αντιμετωπίζουν το ίδιο πράγμα με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Στην Ολλανδία και στη Γερμανία φερ’ ειπείν, επιτρέπεται η κτηνοβασία, ή επιτρέπεται ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων. Αυτές τις ενέργειες ουδείς μπορεί να τις καταδικάσει διότι προστατεύονται από τη νομοθεσία των εκάστοτε χωρών. Οι προαναφερόμενες χώρες θεωρούνται οι «προοδευτικές» εντός της ευρωζώνης. Μπορεί να έχουν προοδεύσει σε τομείς τεχνολογίας, αλλά θα μου επιτρέψετε να πω ότι σε θέματα ηθικών αρχών, έχουν εκτροχιαστεί. Μιλάμε απλά για κοινωνική κατάπτωση και κατά συνέπεια για ηθικό ξεπεσμό. Εγώ προσωπικά, δεν μπορώ να θεωρήσω προοδευτικές ενέργειες την κτηνοβασία ή το γάμο μεταξύ κίναιδων. Όχι , δε με πήρανε τα χρόνια, αλλά σκέφτομαι και δρω βάση ηθικών αρχών και αξιών που έχω αποκτήσει από τους προγόνους μου, και αυτές τις αρχές προσπαθώ να περάσω και στο παιδί μου. Τώρα, αν κάποιοι που ευαγγελίζονται την ευρωπαϊκή συνοχή και ανάπτυξη μεταξύ των λαών της Ευρώπης, νομοθετώντας τέτοια εκτρώματα, δεν νομίζω ότι είμαστε εμείς οι Έλληνες ηθικά υποχρεωμένοι να δεχτούμε τα αίσχη τους. Όσοι βρωμεροί και ακάθαρτοι μισέλληνες πολιτικοί έχουν βάλει το χεράκι τους ώστε να είναι υποχρεωμένη η Χώρα μας να δέχεται τα ηθικά ανομήματα των νεοταξιτών ευρωπαίων, τους παραδίδω στη χλεύη της κοινής γνώμης.
Δε μπορώ κ. υπουργέ της δικαιοσύνης να σας ακούω και να σας βλέπω να υπεραμύνεστε των δικαιωμάτων των βιαστών, των παιδόφιλων, των εμπόρων ναρκωτικών, των εγκληματιών, ωσάν να πρόκειται για γόνους προερχομένους από αγίες οικογένειες. Δηλαδή, με συγχωρείτε· τι θα πάθει ένας βιαστής ή ένας δολοφόνος αν φάει και καμιά σφαλιάρα παραπάνω στα κρατητήρια της αστυνομίας, ώστε να ομολογήσει πιο εύκολα τα ανομήματά του, εν όψει του γενικού συμφέροντος; Κόπτεστε δηλαδή κ. υπουργέ για το αν θα «πέσει» η μύτη του θύτη;  Όπως επίσης δεν λέτε και κάτι αυτονόητο κ. υπουργέ. Τα θύματα αυτών των τεράτων δεν είχαν δικαιώματα; Τα θύματα δεν είχαν δικαίωμα να ζουν σε ασφαλές περιβάλλον; Το θύμα ενός παιδόφιλου δεν είχε δικαίωμα προστασίας από την πολιτεία όταν ο θύτης του αφήνεται ελεύθερος; Η το θύμα ενός βιασμού; δεν έχει δικαιώματα όταν ο βιαστής του αφήνεται ελεύθερος επειδή η δικαιοσύνη αδυνάτησε να εκδικάσει την υπόθεση σε εύλογο βάση νομοθεσίας χρονικό περιθώριο;
Είναι πολλά αυτά που θα μπορούσα να απαριθμήσω κ. υπουργέ, όσον αφορά τα δικαιώματα των θυμάτων από τραμπουκισμούς, από ενέργειες παιδοφιλίας, από βιασμούς, από δολοφονίες κλπ. Θύματα, που θα μπορούσε να αποφευχθούν οι εναντίον τους ενέργειες, αν η πολιτεία μεριμνούσε ώστε να εφαρμόζεται ο νόμος, και όχι πρωτίστως αυτή να κόπτεται για τα δικαιώματα και μόνο των θυτών.
Δυστυχώς κ. υπουργέ, το να πω για σας: «έ ρέ Κασιδιάρης που σου χρειάζεται», δε φτάνει. Εσάς πρέπει να σας στήσουν στο Σύνταγμα και να περάσουν ενώπιων σας μισό εκατομμύριο Έλληνες και να σας φτύσουν κατάμουτρα· ανεξάρτητα αν την ώρα που συμβαίνει αυτό, βγει δελτίο τύπου από την Κουμουνδούρου λέγοντας ότι στο Σύνταγμα ψιχαλίζει! ! !
(ΥΓ): Άει σιχτίρ κύριε υπουργέ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών