Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 18, 2015

Οι Financial Times προειδοποιούν τους διεθνείς τοκογλύφους: Στηρίξτε τον Σύριζα γιατί θα έρθει η Χρυσή Αυγή!

Η αποτυχία του συστήματος να αντιπαλέψει πολιτικά την Χρυσή Αυγή, οδήγησε στην διενέργεια της σκευωρίας εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Το γεγονός ότι και αυτή δεν κατάφερε να περιορίσει την Χρυσή Αυγή έχει πλέον πυροδοτήσει σωρεία δηλώσεων από διάφορους «διαννοούμενους», προκειμένου να στηριχτεί ο Σύριζα με κάθε τίμημα, υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής.
Πέραν του Τσόμσκυ, του Γκρέυ, του Κρούγκμαν και άλλων, πλέον έρχεται να προστεθεί και δημοσίευμα της άκρως συστημικής και μνημονιακής εφημερίδας των ΗΠΑ, των Financial Times, σε άρθρο της οποίας σημειώνεται:...


«Χωρίς συμβιβασμό όμως με τους εταίρους, μέχρι τον επόμενο μήνα τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδας θα έχουν εξαντληθεί, γεγονός που θα καταστήσει ανήμπορη την ελληνική κυβέρνηση να πληρώσει μισθούς και συντάξεις. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, η Ελλάδα θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το ευρώ, θα οδηγηθεί σε οικονομική μιζέρια, ενώ το δηλητηριώδες πολιτικό σκηνικό που θα προκύψει, θα απειλήσει την ίδια τη δημοκρατία της χώρας. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει, όπως και οι προκάτοχοί του, τότε θα ωφεληθεί η Χρυσή Αυγή, η οποία καταλαμβάνει την τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις»

Κοινώς, καλεί τον Σόιμπλε και την Μέρκελ να προσέξουν την συμφωνία που θα συνάψουν με τον Σύριζα. Τους καλεί να του αφήσουν το επικοινωνιακό πεδίο ελεύθερο, προκειμένου να πείσει τον κόσμο ότι το νέο μνημόνιο θα λέγεται αλλιώς. Αφήνει, μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να του αφεθεί και το πεδίο να κάνει κάποιες προπαγανδιστικές ενέργειες, όπως το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, μπας και δεν ξεφτιλιστεί τελείως.

Γιατί όταν ξεφτιλιστεί ο Σύριζα, θα έρθει η Χρυσή Αυγή!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών