Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 26, 2015

Εφημερίδα των Συντακτών: "Η Χρυσή Αυγή θεριεύει.."

Με έντονη επικριτική διάθεση αντιμετωπίζει τη σημερινή lifestyle "αριστερά" η κατ' εξοχήν μαρξιστική - κομμουνιστική Εφημερίδα των Συντακτών.
Με άρθρο της λοιδορεί τον ελιτισμό των στελεχών του Τσίπρα, που έχει κάνει στροφή στο..... ρεαλισμό, ξεχνώντας τις "παραδόσεις" της, αλλά και γενικότερα της "άρχουσας τάξης" της σημερινής "αριστεράς στην Ελλάδα", που βολοδέρνει μεταξύ Βρυξελλών και Ελαφονησίου, αδιαφορώντας για τα λαϊκά στρώματα και τα δικαιώματα του λαού.

Αυτή η.. οκνηρία της και η συμμετοχή της στα... καπιταλιστικά μοντέλα έχει αφήσει πεδίο δόξης λαμπρό, κατά τον αρθρογράφο, στον μεγαλύτερο εχθρό του συστήματος. Το....
"φασισμό" που εκφράζεται μέσω της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, και που σήμερα έχει εισχωρήσει τόσο βαθιά στα λαϊκά στρώματα, πεδίο προνομιακό άλλοτε για τους αριστερούς.

Αυτό κατά την Εφημερίδα εγκυμονεί έναν τεράστιο κίνδυνο. Η καταξίωση της Χρυσής Αυγής στο λαό, σε συνδυασμό με την αντισυστημικότητα, τον δυναμισμό της αλλά και την "αφασία" της αριστεράς θα έχει μόνο οδυνηρές συνέπειες για το καθεστώς.

Γράφει συγκεκριμένα:

"Όταν δεν επιλέγεις και μάλιστα λαϊκά, τότε ο φασισμός θεριεύει και θα επιβληθεί με ή χωρίς ευρώ. Μπορεί να μη λέγεται Χρυσή Αυγή, μπορεί και να φορά στολή, μπορεί και να μη φορά. Σίγουρα θα διαφεντεύει όταν η Αριστερά θα βρίσκεται σε κατάσταση αφασίας."

Αν προστεθεί και η... μνημονιακή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ, με τη δεξιά τσέπη, που ξέχασαν μέσα σε λίγες ημέρες το... προλεταριάτο (άλλωστε και ιδεολογικά δεν ταυτίζονται σε καμιά περίπτωση με τα συμφέροντα των εργατών), προβλέπουμε ότι ο δόκτωρ που υπογράφει το άρθρο θα καταλήξει σύντομα σε έρευνες για το "Πώς η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής κυριάρχησε και σαγήνευσε τα πλήθη και τους εργάτες".

Υ.Γ.
Επ' αφορμή του άρθρου και της εργατικής πρωτομαγιάς που έρχεται να θυμίσουμε απλά ότι η 8ωρη εργασία σε όλους τους κλάδους, μαζί με την καθιέρωση της 1ης Μαΐου ως ημέρα εορτής ήταν έργο του "δικτάτορα" Μεταξά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών