Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 26, 2015

Καθημερινή: "Τίποτε δεν καταφέραμε στον Πειραιά... Η Χρυσή Αυγή είναι κραταιά!"


Άρθρο - ύμνος στη... Χρυσή Αυγή φιλοξενείται στην έντυπη έκδοση της "Καθημερινής" με τον τίτλο "Κλειστά στόματα για τη Χρυσή Αυγή".

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/poreia+peiraias_elliniki_augi1.jpgΤο άρθρο αναφέρεται στο Εθνικιστικό Κίνημα και το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα παρά τον απηνή πόλεμο που δέχεται ποικιλοτρόπως και την φίμωση που του έχει επιβληθεί συνεχίζει να θριαμβεύει στους δρόμους της Περιφέρειας Πειραιά, εκεί που δολοφονήθηκε το "σύμβολο" πια της Αριστεράς, Παύλος Φύσσας.

"Το εκλογικό αποτύπωμα της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές δείχνει ότι παρά την πτώση, το νεοναζιστικό μόρφωμα διατηρεί ποσοστά πάνω από τον εθνικό του μέσο όρο στο Κερατσίνι, στη Νίκαια και στο Πέραμα."

Αυτός είναι ο διακαής πόθος τους... Πώς θα κατορθώσουν να μειώσουν τα ποσοστά του Εθνικιστικού Κινήματος.
Και τι δεν έκαναν παραδέχεται ο αρθρογράφος, μέχρι και καμπάνιες - κομμουνιστικής κατήχησης στα σχολεία και εκδρομές σε τόπους..."αντίστασης" του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ προέβησαν αλλά το αποτέλεσμα ποιό ήταν; Ας το αφηγηθεί ο αρθρογράφος:
«Πίσω όμως από....
το παραβάν της κάλπης δεν τους βλέπει κανείς. Εκεί κάνουν ό,τι θέλουν..."

Και τώρα που ξεκίνησε η Δίκη και όλο το mediaκο σύστημα έχει ξετρυπώσει κάθε προπαγανδιστικό μέσο για να πλήξει τη Χρυσή Αυγή;
«Μπορεί τώρα –και λόγω της δίκης– να μη δίνουν πολλές αφορμές. Αλλά φαίνεται να υπάρχουν εκλογικά» 

Τελικώς η Χρυσή Αυγή στην Περιφέρεια Πειραιά "πονάει" πολύ τον αρθρογράφο, όπως και τους δημοσιολόγους της περιοχής και προσπαθούν κάθε ευφάνταστο τρόπο για να κινητοποιήσουν τον κόσμο και να κερδίσουν τις εντυπώσεις καθώς μέχρι και σήμερα οι μόνοι που κάνουν "βαβούρα" όπως γράφει και ο ίδιος είναι οι Χρυσαυγίτες.

Ακόμη και φεστιβάλ "αντιφασιστικών γκράφιτι" θέλουν να διοργανώσουν στα σχολεία τα μικρόψυχα ανθρωπάκια, αλλά δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι και πάλι στους δρόμους θα κυριαρχούν τα εθνικιστικά λάβαρα όσο θα υπάρχουν Έλληνες Εθνικιστές, γιατί το ομολογεί και ο ίδιος σε μια παράγραφο. Το μόνο που έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα ήταν απλά να... κατευνάσουν το "θόρυβο των αρβυλών των Εθνικιστών".
"οι χρυσαυγίτες και οι υποστηρικτές τους μοιάζει να έχουν αποσυρθεί. Ο κόσμος μιλάει όλο και λιγότερο. Οι μαύρες μπλούζες με τα χρυσαυγίτικα σύμβολα δεν φοριούνται πλέον στα σχολεία. Το σωματείο που συνέστησαν στη Ζώνη παραμένει ενεργό στα χαρτιά, αλλά δεν έχει άλλη παρουσία. Ακόμη και συνθήματα μίσους κατά του ΚΚΕ ή κατά μεταναστών σε κεντρικά σημεία της πόλης  έχουν μειωθεί. Οσοι υποστήριζαν ανοικτά τη Χρυσή Αυγή δεν το δηλώνουν πλέον με την ίδια θέρμη"

Και όλα αυτά τελικώς που καταλήγουν.
Στον τρόμο του αρθρογράφου ότι η Χρυσή Αυγή αφού δεν έχει "τελειώσει" και τώρα στην περιοχή που έχει "πληγεί" περισσότερο από κάθε άλλη, μάλλον είναι άδικος κόπος για όλους να την πολεμούν καθώς είναι μια ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ.

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/salamina_mixanokiniti3.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών