Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 09, 2015

ΡΑΪΧΣΤΑΓΚ 30-4-1945 Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Λίγες μέρες πριν επισήμως τελειώσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, κι αυτό έγινε στις 8-5-1945, ένας άλλος πόλεμος έκανε την έναρξή του μέσα απ’ τα αποκαΐδια της Γερμανίας. Η συμβολική ανάρτηση της σημαίας με το σφυροδρέπανο, από σοβιετικούς στρατιώτες, πάνω στα χαλάσματα του ισοπεδωμένου Ράϊχσταγκ σήμανε και την έναρξη ενός τότε άγνωστου για την ανθρωπότητα πολέμου (οικονομικός πόλεμος), από τους υποτιθέμενους ελευθερωτές συμμάχους. Ενός πολέμου που ήταν και είναι, μιας και ακόμη υφίσταται, πολλαπλάσιος σε θύματα ακόμη και από αυτόν του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, με την καταμέτρηση των θυμάτων να είναι ακόμη σε άνοδο.

Αν ανατρέξουμε στις σελίδες της ιστορίας, όσον αφορά τι έγινε από το 1945 έως και στις μέρες μας, είναι εύκολο να διαπιστώσει κάποιος ότι οι αρχές και οι αξίες των τότε εθνών, δεν υφίστανται πλέον. Αυτές έχουν εκτροχιαστεί και έχουν δώσει τη θέση τους...
σε άλλες αξίες «προοδευτικές». Σε αξίες που δομήθηκαν σύμφωνα με οικονομικά κριτήρια, σύμφωνα με τα θρησκευτικά πιστεύω αυτών, που σαν υπέρτατο σκοπό της ζωής τους και σαν θεό τους έχουν το χρήμα. Οι υποστηρικτές αυτής της «θρησκείας» δεν είναι άλλοι από τους αιμοδιψείς ανά τον κόσμο σιωνιστές.

Δεν είναι υπερβολή αυτό που γράφω. Σαν παράδειγμα σας αναφέρω πως, έθνη όπως  η Γαλλία και η Βρετανική Αυτοκρατορία, κάποιων άλλων εποχών, έστηναν ανά τον κόσμο πολέμους με πρόφαση τα ιδεώδη της ελευθερίας, αλλά ο σκοπός τους ήταν μόνο το οικονομικό κέρδος. Εξ ολοκλήρου το σχέδιό τους δεν πέτυχε τότε. Πέτυχε όμως δύο αιώνες αργότερα, όταν από τις στάχτες του Βερολίνου κατάφεραν σιγά-σιγά να επιβάλλουν τους άθλιους σκοπούς τους σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη. Ο άγνωστος πόλεμος που μαίνεται ακόμη στην υφήλιο και έκανε την εμφάνισή του εβδομήντα χρόνια πριν, είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Πόλεμος διεξαγόμενος όχι με σφαίρες και οβίδες, αλλά με μέσα οικονομικά.

Κάποιες λιγοστές φωνές αντίδρασης για αυτόν τον πόλεμο ακούγονται από έθνη της Γηραιάς Ηπείρου. Μεταξύ αυτών που φωνασκούν, είναι και κάποιοι από τη μικρή σε γεωγραφική έκταση Ελλάδα. Που φωνασκούν για την επιστροφή του Έθνους μας στις πραγματικές αρχές και αξίες. Ιδανικά που κάποτε η άλλοτε ελευθερωμένη Ελλάδα φώτιζε με αυτά τον υπόλοιπο κόσμο. Εμείς οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να σταματήσουμε να φωνάζουμε και να αγωνιζόμαστε για τα αυτονόητα, έστω και αν πέσουμε μέχρι ενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών