Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 09, 2015

Η διαπλοκή χαιρετίζει την μνημονιακή κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ότι και να λέγεται περί "ρήξης του Τσίπρα με τους νταβατζήδες των ΜΜΕ" η απλόχερη στήριξή τους στο πρόσωπο του ηγέτη της "πρώτης φοράς Αριστερά" αποκαλύπτει την κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ και ολιγαρχών.
 
Γράφει ο Αντίοχος

Τα συγχαρητήρια των πιο ξεφωνημένων φορέων της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας, εισπράττει οmister Tsipras (εξ’ αντανακλάσεως  και ο «εθνικόφρων» συνοδοιπόρος του Πανοκαμμένος) για την διαδικασία της μνημονιακής κωλοτούμπας, που έχει αρχίσει.
Έτσι, το σούπερ-καθεστωτικό «Βήμα» βλέπει «Επιτέλους αχτίδα φωτός», στο κύριο άρθρο του. Παρακάτω, ο διευθυντής του (και προερχόμενος από την αριστερά), Αντώνης Καρακούσης υπερθεματίζει με....
την «Ώρα για τη μεγάλη στροφή» (εννοώντας τη μνημονιακή στροφή), ο συντάκτης του Γ. Μαλούχος δηλώνει… ανακουφισμένος ότι «Τέλος Πανικού», ο έτερος συντάκτης του Άρης Ραβανός βλέπει «ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο της σοσιαλδημοκρατίας», ενώ ο Νότης Παπαδόπουλος, με περιπαιχτική διάθεση, καλωσορίζει τους συριζαίους στο… μνημονιακό μπλοκ: «Καλώς τα τα παιδιά».
Ο δεύτερος μεγάλος πόλος της ντόπιας ολιγαρχίας, το «Έθνος» του Big Boss Μπόμπολα, διαπιστώνει πως οι Τσιπροκαμμένοι βρίσκονται «Σε σωστό δρόμο» και τους προτρέπει να τον ακολουθήσουν μέχρι το τέλος: «Δεν μένει παρά να τον συνεχίσουμε ως το τέρμα του». Το τέλος ποιού; Του ελληνικού λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών