Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 29, 2015

Τρόικα: 300 ευρώ μισθός και πολλά είναι για τους Έλληνες! Αυτούς προσκυνούν ΝΔ και Σύριζα


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλοι στην Πλατεία Μητροπόλεως στις 7:30 σήμερα να βροντοφωνάξουμε "ΟΧΙ στη νέα Άλωση της Πατρίδος μας".

«Με τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς», λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία η οποία αποδίδει πλήρως την φιλοσοφία με την οποία οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ και της Ε.Ε. αντιμετωπίζουν τον Ελληνικό Λαό.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Β. Κορκίδης, κληθείς να καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα Μνημόνια, προέβη στην κάτωθι αποκάλυψη από συνάντηση και συζητήσεις της ΕΣΕΕ με την Τρόικα, τον Δεκέμβριο του 2011: «Αρνηθήκαμε τις θέσεις της τρόικας για μείωση μισθών. Μας είπαν ότι ...
κάνουμε λάθος και να συγκρίνουμε με τις άλλες χώρες των Βαλκανίων. Μου είπε ο Τράα ότι και 300 ευρώ καλά είναι για να ζήσει ο Έλληνας»!
Ο Τράα ήταν ο επικεφαλής της Τρόικα στην Ελλάδα, ο οποίος διατήρησε αυτό το πόστο μέχρι το τέλος του 2011. Η δήλωση Κορκίδη βεβαίως, έρχεται να επιβεβαιώσει απόλυτα τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την πραγματικότητα των προθέσεων της Τρόικα και του ΔΝΤ έναντι της Πατρίδος και του Λαού μας. Στόχος τους είναι η απόλυτη εξαθλίωση των Ελλήνων, τους οποίους βλέπουν ως «άξεστους Βαλκάνιους».
Το τι ακριβώς επιδιώκουν το ΔΝΤ και η Τρόικα το γνωρίζει από το 2011 ακόμα η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, παρά την συστηματική και καλοπληρωμένη προπαγάνδα των υποτακτικών της διεθνούς τοκογλυφίας στο εσωτερικό της χώρας. Κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και η πλειονότητα του δημοσιογραφικού κόσμου, ανέλαβαν εργολαβικά να πείσουν τους Έλληνες πως οι δανειστές μοχθούν για το καλό μας. Το μείζον όμως θέμα, είναι η στάση των ελληνικών κυβερνήσεων έναντι των οικονομικών δολοφόνων του Λαού μας: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κατά το πρόσφατο παρελθόν και Σύριζα και ΑΝΕΛ σήμερα, ακολουθούν την ίδια ακριβώς γραμμή υποταγής, παρουσιάζοντας τους μισέλληνες τοκογλύφους ως «εταίρους» μας!
Η καθεστωτική προπαγάνδα ως εκ τούτου, στοχεύει στην διαστρέβλωση της πραγματικότητος προς εξαπάτηση των Ελλήνων: οι εντολείς των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, μισούν θανάσιμα το Λαό μας και κάθε τους ενέργεια κινείται στην κατεύθυνση της περαιτέρω υποδούλωσής του. Αυτούς τους αμείλικτους και αιμοβόρους τοκογλύφους προσπάθησαν οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης και πλέον οι Τσίπρας, Καμμένος να παρουσιάσουν ως εταίρους της Ελλάδος, με τους οποίους μάλιστα επιδιώκουμε έναν ψευδεπίγραφο και εθνικά επικίνδυνο «έντιμο συμβιβασμό»!
Μετά και την ανωτέρω αποκάλυψη, η οποία απλώς επιβεβαίωσε πανηγυρικά όσα πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, η Χρυσή Αυγή διακηρύσσει στον υψηλότερο τόνο το εξής:
Κανένας συμβιβασμός με τους διεθνείς τοκογλύφους - Κάτω η Χούντα των Μνημονίων!

1 σχόλιο:

  1. δεν μπορουσε καποιος να πει στο ψυχασθενες καθαρμα οτι εμεις ανηκουμε στο φως ουτε στα βαλκανια [τι δουλεια εχουμε με τους κατσαπλιαδες] ουτε στη δυση ,αντιθετα αυτος ο κομπλεξικος και η παρεα του να γυρεισουν στα δεντρα και στις σπηλιες εκει ανηκουν οι βαρβαροι ,γιατι αυτο ειναι ,μονο που τωρα φορανε κοστουμια ,αλλα το περιεχομενο παραμενει το ιδιο εδω και αιωνες ,και συνεχεια το αποδεικνιουν ποσο τερατα ειναι ,αλλα επρεπε να κυβερνουν ελληνες και οχι γιαλαντση ντονμεδες οβριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών