Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 29, 2015

Πολιτευτής του Σύριζα πίσω από το κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών

Γράφαμε μόλις χθες για την υπόθεση με το κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών, που είχε απολήξεις σε ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ., με τις συνομιλίες που είχε συλλέξει ο κοριός της ΕΥΠ να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο και πολιτικής παρεμβάσεως στο όλο ζήτημα. Γνωρίζαμε, βεβαίως, ότι στον Σύριζα ο «αντιρατσισμός» τους είναι έμμισθος και επαγγελματικός, όμως ελπίζαμε αυτό να σταματάει σε νομότυπες εκδηλώσεις, όπως η δημιουργία ΜΚΟ και χάραξη πολιτικής με σκοπό την είσπραξη κοινοτικών κονδυλίων, που ακολούθως θα....
διαμοιραστούν σε «ημέτερους».
Από ότι φαίνεται, η όλη υπόθεση είναι ακόμα πιο σκοτεινή, αφού δημοσιεύματα εμπλέκουν στο όλο κύκλωμα και πολιτευτή του Σύριζα. Σας παραθέτουμε σχετικώς το δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» άνευ άλλου σχολιασμού:
«Πολιτικές προεκτάσεις αποκτά η έρευνα για τη διασύνδεση δουλεμπόρων με επίορκους αξιωματικούς Αστυνομίας - Λιμενικού.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπλοκή στην υπόθεση πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε γίνει το 2007 πρόταση να κατέβει υποψήφιος στη Β΄ Περιφέρεια Πειραιά.
Ο πολιτευτής είναι 66 ετών, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για κλοπές και σήμερα εμφανίζεται να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες για τα δικαιώματα των κρατουμένων. Το διάστημα της κράτησής του είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολιτευτών, τότε, του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υπουργών της Κυβέρνησης. Επερώτηση για την υπόθεσή του είχε καταθέσει το 2008 ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός Παιδείας κ. Τ. Κουράκης.
Οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. έχουν καταγράψει τηλεφωνικές συνομιλίες του με αξιωματικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, ο οποίος φέρεται να προέβαινε σε αποφυλακίσεις παράτυπων μεταναστών καθ’ υπόδειξη δουλεμπόρων. Στις επίμαχες συνομιλίες φέρονται να προωθούσαν την αποπομπή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γ. Πανούση θεωρώντας τον εμπόδιο στη δράση τους και ταυτόχρονα να μετείχαν σε παρασκηνιακές ζυμώσεις ώστε στις τακτικές κρίσεις του Μαρτίου να τοποθετούνταν πρόσωπα της αρεσκείας τους σε κρίσιμα πόστα. Επικαλούνταν γνωριμία τους με ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος θα αναλάμβανε να υλοποιήσει τις επιλογές τους.
Στοιχεία εμπλοκής έχουν προκύψει συνολικά για πέντε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και σε βάρος υπαλλήλου της Ε.Υ.Π.. Κατά πληροφορίες πάντως, ο κ. Πανούσης και ο διοικητής της Ε.Υ.Π. κ. Γ. Ρουμπάτης έχουν ζητήσει εκτάκτως συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Α. Τσίπρα. Δεν αποκλείεται στο «κάδρο» της υπόθεσης να βρίσκονται και υψηλόβαθμα στελέχη της υπηρεσίας. Για την ίδια υπόθεση εκκρεμεί συνάντηση του κ. Πανούση με τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Θ. Δρίτσα, σχετικά με ανάμειξη αξιωματικών του Λιμενικού στο δουλεμπορικό κύκλωμα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών