Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 01, 2015

Ντροπή... 36.000 ευρώ έδωσε η Κυβέρνηση Τσίπρα στους βουλευτές για να πληρώσουν τα διόδια του Μπόμπολα!!!


Λεφτά υπάρχουν! Κονδύλι 36.000 ευρώ για τα... διόδια των βουλευτών

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Και η "πρώτη φορά Αριστερά" συνεχίζει να πληρώνει τον... Μπόμπολα, και να διατηρεί και τους μισθούς των βουλευτών στα....7.000 ευρώ!!!

Οι βουλευτές του Σύριζα μετά την σκληρή μάχη που έδωσαν για να διατηρήσουν τα αυτοκίνητά τους, τώρα παίρνουν δώρο και τα διόδια! Δημιούργησαν νέα προνόμια για τους εαυτούς τους, την ώρα που ψηφίζουν περικοπές για τους υπόλοιπους Έλληνες για να εξοικονομηθούν 30 εκατ. ευρώ
Δεν έχουν τέλος τα προκλητικά προνόμια που εξακολουθούν να απολαμβάνουν οι βουλευτές και μάλιστα εν μέσω οξύτατης οικονομικής κρίσης. Την ώρα που η κυβέρνηση αναζητά πόρους για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις βάζοντας χέρι στα ταμειακά διαθέσιμα Δήμων, Περιφερειών, νοσοκομείων και πανεπιστημίων, η Βουλή εκταμιεύει 36.000 ευρώ για να....
πληρωθούν τα διόδια βουλευτών επαρχίας!
Το ποσό δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο καθώς αφορά το σύνολο του 2015, η πράξη όμως αποτελεί μείζον ζήτημα ηθικής καθώς την ίδια ώρα υπάρχουν πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν ακόμα και εισιτήριο αστικού λεωφορείου.
Πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι η συγκεκριμένη παροχή δεν αποφασίστηκε από την παρούσα Βουλή αλλά από την προηγούμενη, όμως παρά τις προεκλογικές φανφάρες του Σύριζα για την κατάργηση των βουλευτικών προνομίων, δεν έχει γίνει καμία κίνηση για να καταργηθεί αυτή η προκλητική παροχή.
Πρόκειται δηλαδή για ένα προνόμιο που «γεννήθηκε» το αποκορύφωμα της οικονομικής κρίσης από εκείνους που την ίδια ώρα ψήφιζαν περικοπές μισθών και συντάξεων των υπολοίπων πολιτών το οποίο συνεχίζει να διατηρεί η νέα κυβέρνηση της «πρώτης φοράς Αριστερά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών