Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 01, 2015

Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ… ΜΑΧΗ

thanatiki_poinh
Την πρόθεσή του να επαναφέρει την θανατική ποινή, ανακοίνωσε ο δεξιός (κι όχι ψοφοδεξιός) πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, μετά την άγρια ληστεία μετά φόνου εργαζόμενης σε κατάστημα.
Όπως είπε ο Ορμπάν «το θέμα της θανατικής ποινής θα τεθεί και πάλι στην ημερήσια διάταξη», υποστηρίζοντας ότι «η ουγγρική νομοθεσία δεν είναι επαρκώς αποτρεπτική».
Αμέσως μετά τη δήλωση, ξεσηκώθηκαν οι… υπερευαίσθητοι της παρηκμασμένης Δύσεως και ο πρόεδρος της Κομισιόν Γιούνκερ προανήγγειλε… μάχη με τον Ούγγρο πρωθυπουργό: «Ο Χάρτης των θεμελιωδών δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαγορεύει τη....
θανατική ποινή και ο κ. Ορμπάν θα πρέπει αμέσως να πει σαφώς ότι δεν είναι η πρόθεσή του, και αν είναι η πρόθεσή του, θα γίνει μάχη». Επιπλέον, οι ψοφοδεξιοί του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, απείλησαν τον Ορμπάν με κυρώσεις, που φτάνουν από την αναστολή του δικαιώματος της χώρας να ψηφίζει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο μέχρι την εκδίωξη από την Ε.Ε.
Ωστόσο, ο Ορμπάν –που στο παρελθόν έχει κάνει πολλές νίλες στους… Δερβέναγες της Ε.Ε.- επιμένει. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα μάχη, που αν την κερδίσει η Ουγγαρία ανοίγει το δρόμο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, να ρυθμίζουν τα του οίκου τους, χωρίς να παίρνουν άδεια από τους… διεθνείς μπάστακες!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών