Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 24, 2015

Ε, ψιτ "πατριώτη"... Τον άκουσες τον Καμμένο να ευχαριστεί τους Αμερικάνους για το 3ο Μνημόνιο που έρχεται;! - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Ο Σημίτης είχε χαρακτηριστεί μέγιστος προδότης όταν στη Βουλή των Ελλήνων, με αφορμή τα γεγονότα των Ιμίων και τη στάση των Αμερικάνων, τους ευχαρίστησε δημοσίως.
Από τότε μέχρι και σήμερα η φράση "Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς" είναι η μόνιμη επωδός των "δεξιών της φάπας" για να αποπροσανατολίσουν και να διατρανώσουν τον πατριωτισμό τους.

Ο Καμμένος ήταν ένας από αυτούς που δεν έχανε την ευκαιρία, με διάφορους τρόπους, να θυμίζει την "προδοσία" του Σημίτη, ώστε τελικώς να θεωρηθεί ο... πατριώτης που πάνω από την Ελλάδα δεν βάζει τίποτα και κανέναν.

Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και ο Υπουργός Πάνος, ο "άνθρωπος μας" όπως των αναφέρουν τα αρχεία των wikileaks των ΗΠΑ, να ευχαριστήσει τους Αμερικάνους για την στήριξη τους και τη....
συμμετοχή τους στη διαπραγμάτευση ώστε να βρεθεί λύση και να έρθει το 3ο Μνημόνιο - συνέχιση της τυραννίας των Ελλήνων.


Μια δήλωση - τραγέλαφος που ευθαρσώς συμβολίζει την υποταγή και τις ικεσίες προς τον παγκόσμιο χωροφύλακα και που δεν περιποιεί τιμή για κανέναν "πατριώτη".

Δείτε το βίντεο και....η οργή σας να γίνει μένος κατά των προδοτών και των ανθελλήνων που μας κυβερνούν και ταυτόχρονα δημιουργική δύναμη Αγώνα, μέσω των πραγματικών πατριωτών της Χρυσής Αυγής..

Υ.Γ.
Όσο τον φτύνουν τόσο... κολλάει ο Καμμένο. Πήγε ολόκληρο ταξίδι στις ΗΠΑ, τον έφτυσαν οι εκεί αξιωματούχοι και τώρα σαν υπάκουο σκυλάκι τους γλύφει για να πάρει το.. κόκκαλό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών