Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 24, 2015

Οι Έλληνες παίρνουν δανεικά για να ζήσουν και να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ και ο Καμμένος επέλεξε να μείνει στο υπερπολυτελές "Four Seasons" - "Πρώτη φορά Αριστερά με ολίγη... δεξια"

Γράφει ο Αινείας

Διαβάζοντας "Τα ΝΕΑ" που έχουν ιδιαίτερη "αδυναμία" στον Πρόεδρο Πάνο, διαπιστώνει κανείς διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη "λιττή" ζωή που διάγει ως Υπουργός.
Στην επίσκεψή του στις ΗΠΑ (όταν και με μεγαλοστομίες τόνιζε ότι θα κάνει επίσημες σημαντικές επισκέψεις με κορυφαίους παράγοντες, αλλά τελικώς απλά πήγε να προσκυνήσει τη Σιών) επέλεξε να μείνει στο γνωστό υπερπολυτελές ξενοδοχείο "Four Seasons", από όπου και η φωτογραφία του κειμένου.

Αναζητώντας πληροφορίες για το κόστος της διαμονής στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποδείχθηκε ότι το μικρότερο κόστος είναι μόλις....700 ευρώ, για μια ημέρα διαμονής! (Αναλυτικά κάποιος μπορεί να κάνει την έρευνά του στο booking.com).

Αναμφισβήτητα γεννούνται αρκετά ερωτήματα για το λόγο που.....
επελέγη αυτό το κατάλυμα και όχι οποιοδήποτε  άλλο πιο οικονομικό.
Η αποκάλυψη έφερε αρκετές ενοχλήσεις, που στη συνέχεια έγινε αρμαγεδδών ερωτήσεων και εκφράσεων αγανάκτησης προς τον σκαφάτο Πρόεδρο, ο οποίος αναγκάστηκε μέσω twitter να το παραδεχθεί και ομολόγησε ότι για κάθε βράδυ πλήρωσε 286 ευρώ!

2 βράδια του Καμμένου στις ΗΠΑ, σε ένα χλιδάτο ξενοδοχείο, ούτε ο βασικός μηνιαίος μισθός του Έλληνα!!!

Αναμενόμενο ήταν λοιπόν και πάλι η προκλητική στάση του Καμμένου να φέρει νέο γύρο αρνητικών σχολίων για την "λιτότητα" της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ και την υποκρισία της για τα προβλήματα του λαού, όταν οι άρχοντές της την ίδια ώρα ξοδεύουν απεριόριστα χρήματα για της διάσκεδασή τους!

Υ.Γ.1
Μέχρι να δώσει αποδεικτικά στοιχεία ο Καμμένος για το κόστος δεν πιστεύουμε τον πινόκιο της συγκυβέρνησης, καθώς με 280 ευρώ, ούτε στο εστιατόριο του Four Seasons δεν τρως (Ένα κρασί έχει κόστος 165 ευρώ)

Υ.Γ.2
Ο Πρόεδρος Πάνος έχει συνηθίσει τη χλίδα... Άλλωστε προσφάτως επέλεξε να κάνει ρεβεγιόν στις Άλπεις με το υπόλοιπο οικονομικό λόμπυ του παγκόσμιου κατεστημένου, την ώρα που υποτίθεται έδινε αγώνα για να σωθεί η Ελλάδα από τα δίχτυα των τοκογλύφων - στα οποία ο ίδιος έπεσε μέσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών