Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 20, 2015

Το απέδειξε και η "ποταμίσια" δημοσκόπηση.. Οι πιστοί Έλληνες Ορθόδοξοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή και οι "άθεοι" ποτάμι!

papi6
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ορθοδοξία είναι στοιχείο της φυλετικής ταυτότητας των Ελλήνων  και η Χρυσή Αυγή θα την Τιμά και θα την υπερασπιστεί με κάθε τρόπο.

Μια σημαντική παράμετρος της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είναι τα ευρήματα από το ερώτημα σχετικά με την υποδοχή των ιερών λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας, με τιμές αρχηγού κράτους και της έκθεσής τους σε λαϊκό προσκύνημα.
Έτσι, το 45,5% του συνόλου δηλώνει ότι του έκανε θετική εντύπωση έναντι 33,5% που δηλώνει αρνητική. Ενδιαφέρον έχει ότι ακόμη και μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ η πλειοψηφία 39,5% έναντι 36,5% δηλώνει ότι του έκανε θετική εντύπωση. Προφανώς, πρόκειται για τους ευκαιριακούς ψηφοφόρους, που σύντομα θα το εγκαταλείψουν…  Οι περισσότερες θετικές γνώμες συγκεντρώνονται μεταξύ των.... ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής (το 63,5%), κάτι που σημαίνει ότι οι πιο πιστοί στην Ορθοδοξία, ανήκουν στην Χρυσή Αυγή. Αντιθέτως, οι πλέον άθεοι φαίνεται πως ανήκουν στο Ποτάμι, καθώς οι ψηφοφόροι του που δηλώνουν αρνητική εντύπωση φτάνουν το 61%, περισσότεροι κι από τους κουκουέδες που ακολουθούν με 52%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών