Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 20, 2015

KΑΝΟΥΜΕ… ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ… BRICS! ΤΟ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΣΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ


Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ τα ξεφωνημένα παπαγαλάκια της αμερικανόδουλης τσιπροκαμμεναρίας καλλιεργούν ακόμα την ελπίδα για… γεωπολιτική στροφή προς την Ρωσσία, συμφωνίες δισεκατομμυρίων για αγωγούς φυσικού αερίου, ένταξη στα BRICS, ποταμούς από ρούβλια και άλλα τέτοια παραμυθάκια για κουτοχορτοφάγους ψηφοφόρους, και ο επικεφαλής των αρειμάνιων… αντιιμπεριαλιστών Λαφαζανίστας, κάνει...
τεμενάδες μέχρι το… γόνατο στην επικεφαλής της Gazprom και φωτογραφίζεται περιχαρής με την πορτοκαλί-μαύρη κορδέλα του Αγίου Γεωργίου, «οι ελληνικές αρχές συμφώνησαν στην επέκταση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας μέχρι το τέλος του 2015».

Αυτό αναφέρει το πρακτορείο Iντερφάξ, και επιβεβαιώνει το Bloomberg επικαλούμενο πηγές της γερμανικής κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία επιτεύχθηκε τον Μάρτιο και έτσι στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ΕΕ, τον Ιούνιο, η Ελλάδα δεν θα προβάλει κανένα βέτο στις κυρώσεις που έχει επιβάλει η ΕΕ εδώ και καιρό στη Ρωσσία, ως απάντηση της ανάφλεξης στην Ουκρανία, την προσάρτηση της Κριμαίας και τις στρατιωτικές συγκρούσεις στο Donbass.

Σε όσους βλάκες –και μάλιστα με… περικεφαλαία- πίστεψαν τα λιγωμένα «φιλορωσσικά» παπαγαλάκια και τώρα απογοητεύονται, βοήθειά τους και ας πρόσεχαν. Στα δε παπαγαλάκια ευχόμεθα «καλοφάγωτα», τα μαύρα κονδύλια που παίρνουν για να χειραγωγούν τις κοροϊδάρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών