Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 10, 2015

Δύο συγκεντρώσεις - Μία απόδειξη: Το πολιτικό σύστημα επιθυμεί τον θάνατο της Ελληνικής Κοινωνίας


Δύο συγκεντρώσεις - Μία απόδειξη: Το πολιτικό σύστημα επιθυμεί τον θάνατο της Ελληνικής Κοινωνίας

Ήταν Μάιος του 2013 όταν πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ επενέβησαν, κατόπιν εντολής του λαθροδήμαρχου Καμίνη και του τότε υπουργού ΠΡΟΠΟ και αρχισκευωρού, Δένδια, προκειμένου να απαγορεύσουν διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή στους δοκιμαζόμενους, από την...
κρίση, Έλληνες.

Το ανθελληνικό κράτος Σαμαρά – Βενιζέλου επέλεξαν την ευθεία σύγκρουση, προκειμένου να απαγορεύσουν μία διανομή τροφίμων, γιατί αυτή θα τους προκαλούσε πολιτική ζημία. Την ίδια ώρα τα αργυρώνητα ΜΜΕ πανηγύριζαν για την απαγόρευση ενός «συσσιτίου του μίσους» και η αριστερά σιωπούσε ένοχα, αποδεχόμενη αυτή την πρωτοφανή απαγόρευση.

Η Χρυσή Αυγή επέλεξε να μετατρέψει την κρατική χρηματοδότηση που λάμβανε, προκειμένου να ανακουφίσει τους Έλληνες πολίτες, που ζούσαν και ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας. Αυτή η προφανής «πρόκληση» εκ μέρους της Χρυσής Αυγής απέναντι σε ένα πολιτικό σύστημα που μισεί βαθύτατα τον Ελληνισμό και απασχολείται αποκλειστικά με ψηφαλάκια απαντήθηκε με χρήση χημικών και άγρια επίθεση από τις δυνάμεις καταστολείς σε άπορους και ηλικιωμένους, που πήγαν εκείνη την ημέρα να πάρουν τρόφιμα.

Είναι Μάιος του 2015, δύο χρόνια μετά από εκείνη την πρωτοφανή απαγόρευση, και το τμήμα δικαιωμάτων του Σύριζα, από κοινού με οργανώσεις – σφραγίδες – δορυφόρους, διοργάνωσε μία εκδήλωση, που ξεκάθαρα πρότρεπε στην διάπραξη αδικημάτων. Ο λόγος φυσικά για το χθεσινό χασισοφεστιβάλ, το οποίο προέτρεπε τους νέους να καλλιεργήσουν και να καταναλώσουν ναρκωτικές ουσίες.

Δεν είναι μονάχα η ξεκάθαρη προτροπή σε τέλεση αδικημάτων, που έπρεπε να προκαλέσει την επέμβαση της αστυνομίας, στα πλαίσια της εφαρμογής του νόμου. Κυρίως είναι η ουσία αυτής της εκδηλώσεως, που ήταν μία ξεκάθαρη προτροπή στην παρακμή και την υποταγή. Μια προτροπή στην μαστούρα, την απάθεια και την καταστροφή του μέλλοντος της Χώρας, της Ελληνικής Νεολαίας.

Είναι Μάιος του 2015, δύο χρόνια μετά εκείνη την πρωτοφανή απαγόρευση της διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής, και η εκδήλωση αυτή έγινε άνευ παρεμβάσεως της αστυνομίας. Τα ΜΜΕ των πλουτοκρατών από την πλευρά τους μετέδωσαν ολόκληρη την εκδήλωση, κάνοντας λόγο για «ελευθερία» και «εκδήλωση της νεολαίας», δείχνοντας ξεκάθαρα ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι επιθυμούν την ελεύθερη διακίνηση των ναρκωτικών, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι αντιδράσεις στα μνημόνια και την υποταγή.
Μάιος 2013 και Μάιος 2015, δύο εκδηλώσεις με χρονική απόσταση δύο χρόνων, η αντιπαραβολή των οποίων αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι το πολιτικό σύστημα, το λεγόμενο «δημοκρατικό τόξο», επιθυμεί τον θάνατο της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως γνήσιο συστημικό κόμμα, προωθεί την ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών, στα χνάρια του Τζέφρυ Παπανδρέου με στόχο την μόνιμη νάρκωση και αδράνεια της ελληνικής νεολαίας απέναντι στα μνημονιακά του σχέδια"

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να θυμίσω στους παλιότερους (όσον αφορά τη δεύτερη συγκέντρωση),
    ότι την περίοδο της "αποφράδας" γι' αυτούς επταετίας, ο "μπουζουκοεπαναστάτης"
    Πάνος Τζαβέλλας τραγουδούσε:
    "...και στης χούντας τ' αλισβερίσι, λεύτερο ήταν το χασίσι...".
    ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΫΣΕ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΧΑΣΙΣΟΦΕΣΤΙΒΑΛ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών