Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 30, 2015

Ένας νέος Καρατζαφέρης γεννήθηκε...Ο Καμμένος επίσημα μνημονιακός λέγοντας:«Πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας»

Ιδού ο νέος Καρατζαφέρης

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα», έλεγε ο Κάρολος Μάρξ και η φράση αυτή εφαρμόζεται επακριβώς στην ιστορία των αναχωμάτων του πολιτικού συστήματος εναντίον της ανόδου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Το πρώτο ανάχωμα προς τον πραγματικό Εθνικισμό, όπως είχε παραδεχτεί ο πρόεδρός του, Καρατζαφέρης, διαλύθηκε ύστερα από την υπερψήφιση του πρώτου μνημονίου, που σημαδεύτηκε από την παράθεση του «μητρός τε και πατρός» από τον μετέπειτα νεοδημοκράτη Βορίδη.
Τώρα βλέπουμε ότι....
και το δεύτερο ανάχωμα, οι ψεκασμένοι του Πάνου Καμμένου, οδηγούνται στην υπερψήφιση της μνημονιακής συμφωνίας από κοινού με ολάκερο το πολιτικό σύστημα. Μάλιστα η υπερψήφιση του τρίτου μνημονίου γίνεται και πάλι με επίκληση του «πατριωτισμού».
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στην Real News ο Πάνος Καμμένος: «Αποτελεί πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας, και ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός ανέλαβε προσωπικά τη διαπραγμάτευση διασφαλίζοντας τη λαϊκή εντολή»
Το κίνητρο για την υπερψήφιση του μνημονίου και πάλι το ίδιο. Τότε ο Καρατζαφέρης θέλοντας να κατακτήσει υπουργικούς θώκους και να βάλει «χέρι» στο «μέλι» της εξουσίας, υπερψήφισε το μνημόνιο. Τώρα ο Πάνος Καμμένος έχοντας κατακτήσει το υπουργείο των ονείρων του, το υπουργείο εξοπλισμών, για το οποίο θα έμπαινε και στην συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, όπως έλεγε το non paper που παρέδωσε στον τότε ΠτΔ, Κάρολο Παπούλια, είναι έτοιμος να ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο.
Όλα τα παραπάνω, βέβαια, με δεδομένο ότι όλα αυτά τα αναχώματα δηλώνουν «πατριώται», μας φέρνει κατά νου την περιβόητη φράση του Samuel Johnson: “Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων”, και αποδεικνύει ότι μόνο το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η Χρυσή Αυγή, έχει την βούληση να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των Ελλήνων. Γι' αυτό και οι Συναγωνιστές μας βρίσκονται στην φυλακή, κατόπιν των πολιτικών παρεμβάσεων του μνημονιακού τόξου, προς την σπείρα των επίορκων δικαστικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών