Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 30, 2015

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Το 2012 η Χρυσή Αυγή εισήλθε με τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών, στο κοινοβούλιο.  Η Χώρα διάβαινε ήδη τον δεύτερο χρόνο της μνημονιακής κατάντιας. Οι Έλληνες Εθνικιστές βροντοφώναξαν μέσα και έξω από το κοινοβούλιο πως το μνημόνιο δεν ήρθε μόνο του, και πως κάποιοι το είχαν φέρει σκόπιμα. Δεν υπάρχει αποτέλεσμα χωρίς αιτία. Η Χρυσή Αυγή δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να ξεμπροστιάσει στα μάτια του Ελληνικού λαού την αιτία που είχε σαν αποτέλεσμα την επιβολή των εθνοκτόνων μνημονιακών συμβάσεων. Οι συναγωνιστές μας άρχισαν να γκρεμίζουν το φιάσκο της ανάπτυξης και της ευημερίας που ευαγγελίζονταν όλες οι κυβερνήσεις από τη μεταπολίτευση μέχρι και τις μέρες μας. Ουδείς έμεινε αλώβητος από....
τα πύρινα λόγια των χρυσαυγιτών μέσα στη βουλή. Όσο η Χρυσή Αυγή συνέχιζε ακάθεκτη να σφυροκοπά το άθλιο μεταπολιτευτικό καθεστώς, τόσο ο απλός κόσμος πύκνωνε τις τάξεις της. Αυτό όμως δεν άρεσε στο σάπιο καθεστώς, που κάτι έπρεπε να κάνει για να αμυνθεί, μιας και οι αβάσιμες κατηγορίες που εξαπέλυε κάθε τρείς και λίγο προς τους συναγωνιστές μας, ήταν ανούσιες. Έπρεπε να βγουν απ’ τη μέση οι Χρυσαυγίτες γιατί εκτός των αληθειών που λένε, τους έκοβαν και ψήφους. Τότε ήταν που βρέθηκε η λύση Ρουπακιά- Φύσσα, και φάνηκε προς το παρόν πως ξεμπέρδεψε το καθεστώς από τους «κακούς» φασίστες.
Η συνέχεια έδειξε ότι ούτε αυτός ο τρόπος ήταν ικανός να σταματήσει την έλευση των Ελλήνων Εθνικιστών. Οπότε και οι διώκτες του αντισυνταγματικού τόξου έμειναν να επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια εντός και εκτός κοινοβουλίου· «είστε φασίστες , είστε ναζιστές, είστε δολοφόνοι, είστε… είστε … είστε».
Οι διώξεις των Ελλήνων Εθνικιστών είναι καθαρά πολιτικές και συνυφασμένες με τα εθνοκτόνα μνημόνια. Αυτό τόνισε και ο συναγωνιστής Κασιδιάρης χθες, 28-5-015, στον Βαρουφάκη εντός του κοινοβουλίου. Δεν έφτανε αυτό, αλλά ο συναγωνιστής Κασιδιάρης αναφέρθηκε και στο «λιτό» βίο του Βαρουφάκη, μάλιστα την ώρα που η συζήτηση καλύπτονταν ζωντανά από το κανάλι της βουλής. Οι παραπάνω ενέργειες είχαν σαν αποτέλεσμα τον εκνευρισμό του υπουργού, που μη έχοντας πειστικά επιχειρήματα να αντιμετωπίσει τον συναγωνιστή μας αρκέστηκε στα τετριμμένα περί εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και του ότι ο συναγωνιστής Κασιδιάρης είναι φυλακισμένος για εγκληματικές πράξεις και όχι για την καταγγελία του μνημονίου. Η ανάλυση που έκανα στην αρχή του άρθρου αποδεικνύει ότι τα λεγόμενα του Βαρουφάκη δεν στέκουν.
Είδα ζωντανά το παραπάνω περιστατικό και διέκρινα ότι ο εκνευρισμός του υπουργού δεν ήταν τόσο για τα οικονομικά που συζητούσε όσο για τα υπάρχοντά του που ο ίδιος όμως παραχώρησε το δικαίωμα της δημόσιας προβολής αυτών, τη στιγμή που πρόσταζε του Έλληνες στο να ζουν λιτά. Γι αυτό εξάλλου αποφάσισε να μην συνεχίσει να δίνει απαντήσεις στον συναγωνιστή μας, καθήμενος στο υπουργικό έδρανο σαν βρεγμένη γάτα, δίνοντας την εικόνα πως απαξιεί τη συνέχιση της συζήτησης με «φασίστες».
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να ξεμπροστιάζει τους πολιτικούς του αντισυνταγματικού τόξου για τις πολιτικές και ηθικές τους ανομίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών