Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 02, 2015

Επιστρέφει ο Καμμένος στη ΝΔ...;!

 Γράφει ο Αινείας

"Όλοι όσοι ψήφισαν τα Μνημόνια είναι προδότες...", "Δε θα συγκυβερνήσω, και ούτε θα επιστρέψω στη ΝΔ με τέτοιους συνομιλητές". Αυτές είναι μόνο μερικές από τις γνωστές φράσεις του, εντός ολίγων ημερών μνημονιακού, "αντιμνημονιακού" Πάνου Καμμένου.

Διαρρήγνυε μάλιστα τα ιμάτιά του ότι δε θα συνομιλήσει με κανέναν που ψήφισε τα μνημόνια και κατέστρεψε την Ελλάδα αλλά υπάρχουν και... εξαιρέσεις. Έτσι λοιπόν ο Υπουργός των Αμερικάνων - εμ εννοώ - του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, δέχθηκε στο γραφείο του τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη με τον οποίο είχε μια εγκάρδια χειραψία.
Εδώ αξίζει να σημειώσω ότι ο Ε. Στυλιανίδης ήταν Υπουργός της Κυβέρνησης Σαμαρά και ένας των ισχυρότερων υποστηρικτών των μνημονιακών μέτρων, με καθημερινή παρουσία στα ΜΜΕ για να υποστηρίξει τις μνημονιακές αποφάσεις.

Όπως πληροφορεί μάλιστα το site parapolitika.gr το μενού της συζήτησης είχε και....
"δεξιά πολυκατοικία", με έμμεση αναφορά στην προοπτική επιστροφής του σκαφάτου Προέδρου στο... μαντρί, αν φύγει ο Σαμαράς, καθώς σε καμιά περίπτωση δεν είναι "ξένο σώμα" για τη δεξιά παράταξη.


Γράφει το site:

Συνάντηση με χαμόγελα, είχαμε χτες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μεταξύ του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη και του νυν ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου. Αυτά που είπαν οι δύο πολιτικοί αφορούσαν στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος στη Θράκη και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας στους κατοίκους της περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, ο Στυλιανίδης κατέθεσε επιστολή με την οποία προτείνει τη δημιουργία ή μεταφορά Κέντρου Εκπαίδευσης στις Σάπες Ροδόπης. Αυτό που δεν είπαν οι δύο πολιτικοί, αλλά φάνηκε από την συνάντηση, είναι ότι οι καραμανλικοί διατηρούν αλώβητες τις σχέσεις τους με τον Πάνο Καμμένο και εξακολουθεί να υπάρχει ένας μεγάλος κορμός της κεντροδεξιάς, που δεν βλέπει τον Καμμένος ως "ξένο σώμα" στην παράταξη. Για το αν ισχύει το ίδιο και για τον ΥΕΘΑ, φάνηκε από το χαμόγελο στην χειραψία με τον Στυλιανίδη.   
ΑΞΙΖΕΙ: O Πάνος Καμμένος ουδέποτε έκρυψε τις δεξιές πεποιθήσεις του και την συμπάθεια του στον Καραμανλή και αυτό το δείχνει με κάθε ευκαιρία

Υ.Γ.
Ο Σαμαράς φεύγει.... όλοι οι "διαγραφόμενοι" επιστρέφουν για να ξαναγίνει η "μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη", καθώς οι ΑΝ.Ελ. οσονούπω θα είναι, και δημοσκοπικά, παρελθόν!
Υ.Γ2
Ζήτω οι "κόκκινες γραμμές" του Προέδρου Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών