Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 02, 2015

Λαθρομετανάστευση: Μια «επιχείρηση» που ανθεί στον καιρό της κρίσης εις βάρος των Ελλήνων


Λαθρομετανάστευση: Μια «επιχείρηση» που ανθεί στον καιρό της κρίσης εις βάρος των Ελλήνων

Οι λαθρομεταναστευτικές ροές αυξάνονται, οδηγώντας στην απελπισία τους Έλληνες, αλλά και τους υπόλοιπους κατοίκους των χωρών που είναι πρώτος ευρωπαϊκός σταθμός του «καραβανιού» της λαθρομετανάστευσης. Όπως έγραφε η έκθεση του Stratfor το πρόβλημα περιορίζεται στις χώρες του νότου ελέω των συνθηκών Σένγκεν και Δουβλίνο ΙΙ, τις οποίες οι χώρες του βορρά δεν προτίθενται να αλλάξουν.
Αυτό που δεν λένε, όμως, οι πάσης φύσεως εξουσιαστές, αριστεροί και δεξιοί, είναι ότι πέριξ αυτής της ροής υπάρχει μία ολόκληρη διεθνής επιχείρηση, που θησαυρίζει εις βάρος των Ελλήνων και των υπολοίπων κατοίκων του νότου. Δεν αναφερόμαστε μόνο, φυσικά, στα κονδύλια, που.....
εισπράττει το ελληνικό κράτος για να έχει στα εδάφη του όσο το δυνατόν περισσότερους λαθρομετανάστες, αλλά και στις επιχειρήσεις των δουλέμπορων.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» στις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών συνάπτονται συμβόλαια ύψους 5 – 14 χιλιάδων ευρώ ανά άτομο που καθορίζουν την ακριβή διαδρομή των λαθρομεταναστών. Σε κάθε ενδιάμεση χώρα, όπως αναφέρεται, υπάρχουν κυκλώματα που εδρεύουν σε μαγαζιά νομιμοποιηθέντων λαθρομεταναστών, που φροντίζουν ώστε να κρύβουν τους λαθρομετανάστες και να τους παρέχουν ό,τι απαιτείται για την περαιτέρω μετακίνησή τους.
Η πληρωμή γίνεται είτε εφάπαξ είτε τμηματικά με την διαδικασία για πληρωμή εκ του μακρόθεν να εκπληρώνεται από γραφεία σε όλη την Ελλάδα, που αναλαμβάνουν την διακίνηση του μαύρου χρήματος, χωρίς παραστατικά. Συγκεκριμένα, μιλώντας για την Αθήνα, στην περιοχή μεταξύ Ομονοίας και Πλ. Καραϊσκάκη υπάρχει πληθώρα τέτοιων γραφείων για κάθε προορισμό, όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πάει να καταθέσει χρήματα χωρίς παραστατικά, πληρώνοντας κάποια προμήθεια, τα οποία θα παραλάβει ο δουλέμπορος σε άλλη χώρα, εντός ολίγων λεπτών.
Το κράτος πληρώνεται για να μην βλέπει αυτή την παρανομία, μέσω κονδυλίων της Ε.Ε., που μετά γίνεται «απευθείας ανάθεση» σε ημέτερους των ΜΚΟ, πράσινων, γαλάζιων ή ροζ. Από την άλλη τον πραγματικό «λογαριασμό» πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες που βιώνουν την υποβάθμιση, την εγκληματικότητα και γενικώς την «ανθρωπιστική» δράση αυτών των κυκλωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών