Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 16, 2015

Και οι μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρόντες στο φιλοτουρκικό συνέδριο στην Κομοτηνή!

Καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει από το πρωί της Τετάρτης οι εργασίες της Ομοσπονδιακής Ένωσης Εθνοτήτων Ευρώπης (FUEN) στην Κομοτηνή, η όλη κατάσταση στην Θράκη δείχνει εκρηκτική. Το συνέδριο θα διαρκέσει έως την Κυριακή 17 Μαΐου, ενώ έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από πατριωτικούς φορείς. Καταγγέλλουν όργιο προπαγάνδας από τους τουρκόφιλους μηχανισμούς που δρουν στην Θράκη και διοργανώνουν το συνέδριο, με σκοπό να εμφανίσουν την Ελλάδα ως χώρα τριτοκοσμική, που καταπατά τα δικαιώματα των «τούρκων» (και όχι μουσουλμάνων) της Θράκης.

Το συνέδριο, στο οποίο δίνουν το «παρών» 240 σύνεδροι από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, πραγματοποιείται από το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας, (το γνωστό DEB), τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης, σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής. Τα δωμάτια για όλες τις ημέρες κόστισαν 280 ευρώ ανά άτομο για μονό και 220 ανά άτομο για διπλό.

Οι συνεδρίες και οι εκδηλώσεις θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ τα μέτρα προστασίας από ανθρώπους του τουρκικού προξενείου είναι δρακόντεια, καθώς δεν θέλουν να παρεισφρήσει...
κανένας πατριωτικός φορέας ικανός να ανταπαντήσει στα ψέματα που θα παρουσιάζουν οι ανθέλληνες όλες αυτές τις ημέρες. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το ψήφισμα, το οποίο «μαγειρεύει» το συνέδριο αυτό, θα αναφέρεται στα εκπαιδευτικά ζητήματα της μουσουλμανικής μειονότητας (ο νόμος για την πρόσληψη ιμάμηδων που πολέμησε με λύσσα το τουρκικό προξενείο), στον δήθεν μη σεβασμό των θρησκευτικών ελευθεριών και την υποτιθέμενη αδιαφορία του Ελληνικού κράτους «για την προστασία της οθωμανικής κληρονομιάς».

Το πιο κραυγαλέο, όμως, της έτσι κι αλλιώς προκλητικής αυτής σύναξης, είναι ότι, όπως έχει γραφεί χωρίς να διαψευστεί, στο συνέδριο αυτό μετέχουν και οι τρεις μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ! Η συμμετοχή σ’ ένα τέτοιο ξεκάθαρα ανθελληνικό συνέδριο θα έπρεπε να επιφέρει την διαγραφή των τριών βουλευτών, αλλά κάτι τέτοιο, εννοείται ότι δεν απασχολεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Και μιλάμε για μια σύναξη, η οποία έχει ως έμβλημά της την σημαία της «ανεξάρτητης τουρκικής Δυτικής Θράκης», αλλά παρ’ όλα αυτά διεξάγεται ανενόχλητα.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών