Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2015

Η μπίζνα του αντιρατσισμού: Στυγνή εκμετάλλευση λαθρομεταναστών και ανεργία για τους Έλληνες - ΒΙΝΤΕΟ

Η «μπίζνα» του αντιρατσισμού είναι εξαιρετικά επικερδής. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τους δουλεμπόρους ή τις ΜΚΟ που έχουν «μπουκωθεί» από ευρωπαϊκό χρήμα, αλλά και για «απλούς» «αντιρατσιστές» επιχειρηματίες, οι οποίοι συνεργάζονται με δουλεμπόρους, προκειμένου να εξασφαλίζουν φτηνό εργατικό δυναμικό, εις βάρος των Ελλήνων, οι οποίοι μαστίζονται από υψηλά ποσοστά ανεργίας.

Συγκλονιστικό υπήρξε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 σχετικά με την «Μανωλάδα» που έχει στηθεί στο χώρο του τουρισμού, με την μετακίνηση αλλοδαπών από την πρώην ανατολική Ευρώπη, οι οποίοι εργάζονται για μεροκάματα 10 ευρώ, ανασφάλιστοι, και δηλώνονται ως δήθεν «μαθητευόμενοι». Την ίδια ώρα χιλιάδες είναι οι άνεργοι νησιώτες, που θα μπορούσαν να απασχοληθούν στις εν λόγω εργασίες, αλλά θα απαιτούσαν ασφάλιση και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, γεγονός που δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οι «αντιρατσιστές».

Γιατί, θέλουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, αρκεί να μην απαιτούν κανονική πληρωμή. Θέλουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, αρκεί να υποβαθμίζεται άλλη γειτονιά και όχι η δική τους. Θέλουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, αρκεί...
να κονομάνε οι ίδιοι και οι ομοϊδεάτες τους.

Καθόλου τυχαία η παλαιότερη δήλωση της Χριστοδουλοπούλου που έλεγε ότι «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο» και στην συνέχεια επέκτεινε καταθέτοντας τροπολογία που έγραφε: «για θέματα στέγασης, σίτισης, υγιεινής, και επιστροφών υπηκόων τρίτων χωρών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα ...είναι δυνατή στις σχετικές δημόσιες συμβάσεις έργων, εκπόνησης μελετών, προμηθειών και υπηρεσιών, κατά παρέκκλιση από τις ισχύουσες διατάξεις, η εφαρμογή άπαξ της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού. Η προαναφερόμενη διαδικασία ισχύει για τα θέματα συμβάσεων που αφορούν κάθε κατηγορία υποδομών και υπηρεσιών και κάθε τόπο εγκατάστασης τους».

Κοινώς, «ανθρωπισμός» για τα λεφτά και οι Έλληνες άνεργοι. Εμείς επιμένουμε: ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ!


πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών