Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2015

ΣΤΑ… ΤΕΣΣΕΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ – ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΥ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΝΕΛ

Kammenos_ithageneia

Γράφει ο Αντίοχος

Ξεκίνησε χθες στην αρμόδια επιτροπή της βουλής, η επί της αρχής συζήτηση του νέου λαθρονόμου, για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των λεγόμενων «μεταναστών δεύτερης γενιάς» κι έπεσαν οι μάσκες του «πατριωτικού» μορφώματος του προέδρου Πάνου!
Όπως, λοιπόν, είπε στην ομιλία του ο ειδικός αγορητής του πανοκαμμενικού μορφώματος, Νικόλαος Μαυραγάνης, το κόμμα του συμφωνεί επί της αρχής με το νομοσχέδιο, το οποίο «έρχεται να καλύψει την ανάγκη του ανθρωπισμού και του πολιτισμού σε ένα γεωπολιτικό πλαίσιο που βιώνει η Ελλάδα που δεν μπορεί να μας βρίσκει αδιάφορους. Όσοι έχουν την....
ελάχιστη γνώση της ιστορικής διαδρομής της χώρας μας θα ξέρουν ότι η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν σταυροδρόμι πολιτισμών».
Επιπλέον, ο βουλευτής του κόμματος Καμμένου, με τον υπερβάλλοντα ζήλο του… νεοφώτιστου στον κόσμο των… «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων», ζήτησε «να ληφθεί μέριμνα και για όσα παιδιά μεταναστών δεν είχαν την ευκαιρία να μορφωθούν, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι τα παιδιά αυτά θα έχουν την ίδια τύχη με τα ελληνόπουλα και θα τύχουν της ίδιας υποχρεωτικής εκπαίδευσης».
Όχι βέβαια ότι θα είχε καμιά σημασία αν υποκριτικά καταψήφιζαν τον νέο λαθρονόμο οι πανοκαμμενικοί (εφόσον είναι βέβαιον ότι θα τον υπερψηφίσουν άλλα κόμματα και θα περάσει οπωσδήποτε), αλλά το γεγονός ότι θα τον υπερψηφίσουν, δείχνει ότι ο Πανοκαμμένος έπεσε στα… τέσσερα (όπως συνηθίζει να λέει…) μπροστά στις έξαλλες ακροαριστερές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και στους διεθνείς αφέντες, μην τηρώντας ούτε τα προσχήματα και αποπατώντας στα ίσια τις τάχαμου… «κόκκινες γραμμές» του!
(ΥΓ): Αυτό το κραυγαλέο πέσιμο στα… τέσσερα, ας γίνει μάθημα στους κατά τα άλλα αγνούς πατριώτες που τον ψήφισαν, γιατί η Χρυσή Αυγή τους έπεφτε πολύ… ακραία. Τους πάντα ευκολόπιστους και πάντα προδομένους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών