Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2015

Ο Δήμαρχος του Πάνου Καμμένου στην πνιγμένη από λαθρομετανάστες Λέσβο ζητά τη συνδρομή της.... τουρκίας για λυθεί το πρόβλημα!!!

epeisodia-33

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Αυτοί είναι οι "δεξιοί της φάπας" που υποταγμένοι στα κελεύσματα του διεθνισμού και στεκόμενοι προσοχή στις διαταγές του αντεθνικού "αριστερισμού" προδίδουν την Ελλάδα και ανοίγουν την "Κερκόπορτα" για την άλωση του Έθνους. Να τους χαίρονται οι ψηφοφόροι τους..

Ευκαιρία για προβολή βρήκε ο πανοκαμμενικός (και πρώην βολευτής της νουδούλας) δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, στο λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα της Λέσβου. Έτσι, γράφει επιστολές προς διάφορους παραλήπτες, σχετικούς και άσχετους (κυρίως στη δεύτερη κατηγορία…), τις οποίες εν συνεχεία δίνει στην δημοσιότητα, για να δείξει πως παράγει… έργο.
Πολλές φορές μάλιστα, οι....
επιστολές του περνούν τα… σύνορα. Όπως αυτή που έστειλε χθες σε… Τούρκους δημάρχους, ζητώντας τους… βοήθεια.
Η καταγέλαστη (αφού οι Τούρκοι είναι που στέλνουν στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες…) επιστολή του πανοκαμμενικού… βιομηχάνου των επιστολών, απεστάλη στους εξής Τούρκους δημάρχους: Αϊβαλί, Rahmi Gençer, Δικελί, Mustafa Tosun, Αϊβατζικ, Mehmet Ünal Sahin, Αλί Αγά, Sekram Acar και Αδραμυτίου, Kamil Saka.
(ΥΓ): Μα να μην υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ σοβαρός άνθρωπος σ’ αυτό το μόρφωμα
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών