Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2015

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΩΡΙΣ…

Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που τα παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων μετράνε τις… ώρες που μας χωρίζουν από την αυριανή συνάντηση Τσίπρα-Πούτιν στην Αγία Πετρούπολη (ή… «Λένινγκραντ», κατά τους… Καραγκιοζίστας-Λαφαζανίστας), υπονοώντας (τα πιο συγκρατημένα) ή προαναγγέλλοντας (τα πιο… ξεφωνημένα) ότι αυτή θα σημάνει την… τελική λύση του ελληνικού προβλήματος, μιας και θα εισρεύσουν… ποτάμι τα ρούβλια, ο Ρώσσος υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ δήλωσε ότι ο προϋπολογισμός της χώρας του δεν περιλαμβάνει σχέδια για προσφορά οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα.
«Αυτό δεν περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό μας», δήλωσε ο Σιλουάνοφ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν η Ρωσσία σχεδιάζει να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα.
(ΥΓ) 1: Και βέβαια, η ρητή και κατηγορηματική αυτή δήλωση, είναι μια ακόμα απόδειξη, ότι....
η περιβόητη «προσέγγιση» του τσιπροκαμμεναριού προς την Ρωσσία, τα περί ένταξης στους BRICS, η ενεργειακή συνεργασία κ.τ.λ., είναι αμερικανοκομμουνιστικά παραμυθάκια προς εξαπάτηση του ελληνικού λαού. Ότι δήθεν ψάχνουν εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης…
(ΥΓ) 2: Μα γιατί τους τη χάλασε έτσι ο Σιλουάνωφ; Δεν… κρατιόταν τουλάχιστον μέχρι μεθαύριο;
(ΥΓ) 3: Καλά, δε θα πάρουμε ούτε καν τα… 5 δις που έλεγε ο αρχηγός των Καραγκιοζίστας-Λαφαζανίστας, ότι θα τσεπώσει ως… προκαταβολή για τον αγωγό; Πω, πω, ζημιά!
(ΥΓ) 4: Σημειωτέον, πως η δήλωση Σιλουάνωφ ήρθε λίγες ώρες μετά την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση των 28 πρεσβευτών της Ε.Ε., για 6μηνη παράταση των κυρώσεων προς την Ρωσσία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών