Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2015

Εμετός και Αηδία... Λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι στη Λέσβο βεβήλωσαν εικόνες της εκκλησίας με τα περιττώματά τους!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτά τα εκτρώματα έχουν βαλθεί κάποιοι να φυτέψουν στην Ελλάδα με σκοπό την πλήρη... μόλυνση και καταστροφή της γης, ώστε να μην ανθίσει πότε ξανά ο πολιτισμός.

Μουσουλμάνοι »κατατρεγμένοι» σαν αυτούς που μας κουβαλήθηκαν χθες στον Πειραιά (και πόσοι θα έρθουν ακόμη…) , καταπατώντας κάθε έννοια σεβασμού σε Νόμους και Σύνταγμα, έκαναν την ανάγκη τους (και μάλιστα δεν μιλάμε για το ψιλό τους, αλλά για το… χοντρό τους!) μέσα σε εκκλησία στον Μόλυβο και αμέσως μετά τα ΠΑΣΑΛΕΙΨΑΝ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!
Να σημειώσουμε ότι το γεγονός αναπαρήγαγε και το Σκάι Αιγαίου με το σχόλιο ότι  οι λαθροεισβολείς  ευτυχώς »πιάστηκαν στα πράσα»  και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης…
Ας τα δει αυτά η κυρα-Τασία και οι φίλοι της, λοιποί ανθρωπιστές της δεκάρας, Μ.Κ.Ο και συναφείς οργανώσεις, που.....
προσπαθούν να μας τους επιβάλλουν με το ζόρι και να μας πείσουν να τους δεχθούμε με ανοιχτές αγκάλες.
Υπάρχει έστω και μία περίπτωση στο εκατομμύριο να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τα ιερά και τα όσια του Ισλάμ και να μείνει ατιμώρητος;
Το διαδίκτυο βρίθει από χιλιάδες ντοκουμέντα αποκεφαλισμών και βιασμών εκατομμυρίων αθώων χριστιανών  που στέκονται αδιάψευστοι μάρτυρες τού τεράστιου κινδύνου στον οποίο βρισκόμαστε ως Χριστιανικό Έθνος, από όλους αυτούς τους  μουσουλμάνους λαθροεισβολείς.
Η Χρυσή Αυγή  υπερασπιζόμενη το Ελληνικό Σύνταγμα και τούς νόμους ,τα δικαιώματα και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών απαιτεί :»ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ» και άμεση φύλαξη των συνόρων της Πατρίδας μας!
Διαβάστε περισσότερα στην σελίδα της Τ.Ο. ΛΕΣΒΟΥ

2 σχόλια:

  1. οι κατοικοι επρεπε να παρουν τα οπλα και στο ψαχνο κατ' ευθειαν ,οχι μονο στους βαρβαρους αλλα και στους υποστηρηκτες τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι καρποι των ψηφων σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών