Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2015

Και τώρα "πατριώτη δεξιέ" της ΝΔ τι κάνεις...;! Ο Γεωργιάδης ζητά συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με Πρωθυπουργό τον.... κομμουνιστή Τσίπρα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και ο Άδωνις έγινε.... κομμουνιστής για το καλό της χώρας! Τι άλλο θα ανεχθείς "δεξιέ, πατριώτη" ψηφοφόρε για να φτύσεις στα μούτρα την ψοφοδεξία του Σαμαρά.
 
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί ο γνωστός φωνακλάς «Μπουμπούκος» να βρίσκεται στη Μύκονο, για ολιγοήμερες διακοπές, αλλά ούτε αυτές τις λίγες ημέρες που θα λείψει θα τον… χάσουμε.
Καθότι, φρόντισε να δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» και μάλιστα με περιεχόμενο τέτοιο, που να μην μπορούμε να τον αγνοήσουμε!
Παρότι, λοιπόν, ο εν λόγω πολιτικάντης το παίζει πολύ… σκληρός, δε δίστασε να προτείνει να κάτσουν σ’ ένα τραπέζι οι ψοφοδεξιοί με τους συριζαίους ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και τους λοιπούς προθύμους μνημονιακούς (Ποτάμι, ΑΝΕΛ, κλεφτο-ΠΑΣΟΚ) και να φτιάξουν στο τάκα-τάκα μια.....
«μεγάλη συγκυβέρνηση», μνημονιακού σκοπού.
Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν εννοεί συγκυβέρνηση με «μοντέλο Παπαδήμου» (δηλαδή με πρωθυπουργό μη πολιτικό πρόσωπο), ο «Μπουμπούκος πρότεινε να παραμείνει ο Τσίπρας πρωθυπουργός, γιατί «τον ψήφισε ο λαός»!
Αυτή είναι η «αντιπολίτευση» της ψοφοδεξιάς νουδούλας: η εφαρμογή του Μνημονίου να διασφαλιστεί, κι ας είναι πρωθυπουργός ακόμα και ο Τσίπρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών