Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 07, 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κρατάμε στις καρδιές μας την Μεγάλη Ιδέα


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κρατάμε στις καρδιές μας την Μεγάλη Ιδέα

29η Μαΐου 1453 - 29η Μαΐου 2015:
» Εδώ είναι οι Τούρκοι, εδώ και οι τουρκοπροσκυνημένοι»

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
Απευθύνω σε όλους εσάς, τους υπερήφανους άνδρες και γυναίκες, τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες,  θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό. Απευθύνω αγωνιστικό μήνυμα σε αυτήν την σεμνή, την ιερή τελετή, την αφιερωμένη στη μνήμη του τελευταίου Aυτοκράτορα των Ελλήνων, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των υπερασπιστών της πόλεως των ονείρων μας, της Κωνσταντινουπόλεως.
Ήμουν παρών στην τελετή αυτή εδώ και δεκαετίες. Αλλά αυτήν την χρονιά, όπως και...
την προηγούμενη, και την προ-προηγούμενη δεν μπορώ να είμαι. Με είχαν κλείσει φυλακή, και σήμερα όμως φυλακή είμαι. Σε περιορισμό κατ΄οίκον. Μας έσυραν στη φυλακή χωρίς στοιχεία, χωρίς καμία απόδειξη. Και η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η δίωξη αυτή εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι μία δίωξη πολιτική, είναι και ο όρος που ετέθη μετά την συμπλήρωση του 18μηνου της προφυλακίσεώς μας. Να απαγορεύεται να κινηθώ σε άλλον χώρο εκτός από την κατοικία μου και τη Βουλή. Μία δίωξη ξεκάθαρα πολιτική, που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι απαγορεύεται σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι είναι ελεύθεροι, να μιλούν στο Λαό. Σε βουλευτές εκλεγμένους. Αυτά δεν μπορούν να συμβαίνουν σε μια δημοκρατία - υποτίθεται - της Ευρώπης. Αυτά συμβαίνουν μόνο σε σκοτεινές τυραννικές χώρες, στην Ασία και την Αφρική.
Χωρίς δικαίωμα δημόσιου λόγου λοιπόν. Αλλά σπάμε την συνωμοσία της σιωπής και μέσα από αυτό το μήνυμα λέω ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλους εσάς που στέκεστε όρθιοι ανάμεσα στα ερείπια.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, για δεκαετίες ολόκληρες η Χρυσή Αυγή τιμά την μνήμη του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των γενναίων που υπερασπίστηκαν την αυτοκρατορία μας, την αυτοκρατορία των Ελλήνων, τη χιλιόχρονη αυτοκρατορία της πόλης των Κωνσταντίνων. Αυτό είναι που τους ενοχλεί, ότι υπάρχουν κάποιοι ξεχωριστοί που δεν έχουν προσκυνήσει, που δεν έχουν λησμονήσει, που δεν έχουν ξεχάσει. Γιατί χαμένες πατρίδες είναι μόνο οι πατρίδες εκείνες τις οποίες τις λησμονούμε. Κι εμείς δεν λησμονούμε, γιατί για εμάς δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες, παρά μόνο σκλαβωμένες πατρίδες.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, 29η Μαΐου σήμερα, και σε μια πόλη, την πόλη των ονείρων μας, την Κωνσταντινούπολη, που κάποιοι γραικύλοι την αποκαλούν μέσα και σ΄αυτήν την ίδια την Ελλάδα "Ισταμπούλ", οι Τούρκοι θα πανηγυρίζουν. Και η επίσημη Ελλάδα τι κάνει; Σιωπά. Ούτε λέξη για τους γενναίους που έπεσαν για το Έθνος. Η Ελλάδα του 2015, η Ελλάδα των γραικύλων, το ψευτορωμαίικο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που ζούμε σήμερα σιωπά απέναντι στη θυσία εκείνων των ξεχωριστών, των εκλεκτών του Έθνους. Εκατοντάδες χιλιάδες ήταν τότε οι βάρβαροι που πολιορκούσαν την Πόλη. Και με λίγες χιλιάδες ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος υπερασπιζόταν το Έθνος. Όταν ο Σουλτάνος Μωάμεθ του είπε να παραδώσει την Πόλη, αυτός υπερήφανα του απήντησε: "Το δε την πόλιν σοι δούναι, ούτ' εμόν έστιν ούτ' άλλου των κατοικούντων εν ταύτη. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών". Και έπεσε, ο Βασιλιάς μας, ο τελευταίος Αυτοκράτορας των Ελλήνων, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος. Όμως, μέσα από τον θάνατό του, μέσα από την ηρωική του θυσία γεννήθηκε ένας θρύλος. Ο Θρύλος του Μαρμαρωμένου Βασιλιά. Ένας θρύλος που ζέστανε τις καρδιές των Ελλήνων για 400 χρόνια πικρής σκλαβιάς και έγινε το όραμα, έγινε η Μεγάλη Ιδέα του Έθνους που οδήγησε στην απελευθέρωση της Πατρίδας μας το 1821.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, ζούμε στον καιρό της παρακμής. Ζούμε στην εποχή των ερειπίων. Ερειπίων ψυχών και συνειδήσεων. Ερειπίων ιδεών και ιδανικών. Όμως υπάρχουμε εμείς, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, κάποιοι ξεχωριστοί που κρατάμε μέσα στην καρδιά μας ακόμη, ναι, τον Θρύλο του Μαρμαρωμένου Βασιλιά, τη Μεγάλη Ιδέα, την Πίστη στον Εθνικισμό. Και αυτό δεν μας το συγχωρούν. Γι αυτό μας κυνήγησαν αμείλικτα, γι αυτό μας διώκουν, αλλά παραμένουμε όρθιοι και τους στέλνουμε ένα μήνυμα: ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ!
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, 29η Μαΐου 1453 - 29η Μαΐου 2015. Έλληνες, Ελληνίδες, λίγα έχουν αλλάξει. Εδώ είναι οι Τούρκοι, εδώ είναι και οι τουρκοπροσκυνημένοι. Εδώ οι σύγχρονοι ενετοί τοκογλύφοι των ημερών μας. Εδώ και η Κερκόπορτα, μέσα στην ίδια την καρδιά της πόλης. Ποιος θυμάται τα λόγια του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου όταν με λίγους γενναίους υπερασπιζόταν την Βασιλεύουσα και του ζήτησαν να παραδοθεί και τους είπε ότι «Δεν θα σου παραδώσω την Πόλη, γιατί δεν ανήκει ούτε σε μένα, ούτε σε κανέναν από τους υπερασπιστές της, αλλά είναι κοινή απόφαση να πεθάνουμε για την Ιστορία."
Εμείς λοιπόν, πιστοί στο Έθνος, πιστοί στην παράδοση, πιστοί στην Ιστορία, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Και σας καλώ να τιμήσουμε εμείς εδώ, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες τη μνήμη των γενναίων, τη μνήμη του Μαρμαρωμένου Βασιλιά, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Σας καλώ όρθιους, σε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των μεγάλων και γενναίων εκείνων Ανδρών. ΑΘΑΝΑΤΟΙ! 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Πολιτικός Κρατούμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών