Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 07, 2015

Φλαμπουράρης: «Νέο Δάνειο χωρίς Μνημόνιο» ή σαν να λέμε «μια τυρόπιτα χωρίς τυρί»!

Με γοργά βήματα τα στελέχη του Σύριζα τείνουν να ξεπεράσουν τα αντίστοιχα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, βομβαρδίζοντας την ελληνική κοινή γνώμη με ανοησίες, οι οποίες καθιστούν τους σοβαροφανείς πολιτικάντηδες της αριστεράς σε κωμικούς πρώτης τάξεως!

Τελευταίο δείγμα ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος μέσω συνέντευξής του σε φιλελεύθερη -σαμαρική- φυλλάδα, εκφράζει την αισιοδοξία του για συμφωνία με τους δανειστές, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση της αριστεράς επιζητά ένα νέο δάνειο, το οποίο «δεν θα συνοδεύεται από Μνημόνια καταστροφικής λιτότητας, αλλά...
θα συμβάλει στην απαραίτητη ανασυγκρότηση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας και την μακροπρόθεσμα βιώσιμη ανάπτυξή τους»!

Τα ίδια βεβαίως, ισχυρίζονταν το 2012 και οι έτεροι «εθνοσωτήρες» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή τι ακριβώς έλεγαν στον Ελληνικό Λαό; Ότι θέλουν μια τυρόπιτα δίχως τυρί, φρονώντας πως απευθύνονται σε χαχόλους που στέκονται με ανοιχτό το στόμα, μπρος στην περισπούδαστη «σοφία» των πολιτικών ταγών.

Εκείνο το οποίο έχει σημασία από τις δηλώσεις Φλαμπουράρη, είναι η αισιοδοξία του για τη συμφωνία. Τα κωμικά περί «δανείου χωρίς Μνημόνιο», μας τα 'παν κι άλλοι, οι οποίοι κυβέρνησαν με σκληρή λιτότητα και επαχθή φορολογικά μέτρα που εξαθλίωσαν τους Έλληνες. Το παραμύθι της «αντίστασης στα Μνημόνια» φτάνει στο δραματικό για το Σύριζα φινάλε.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών