Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2015

Υπερήφανα και αμετανόητα Εθνικιστές!


Υπερήφανα και αμετανόητα Εθνικιστές!

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση αλλά και πολιτική δικαίωση συνάμα, από το να βλέπεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους (αυτούς που αυτάρεσκα αποκαλούνται «δημοκράτες») να μεταχειρίζονται μεθόδους που δημοσίως αποκηρύσσουν, με σκοπό να αντιπαρατεθούν μαζί σου.
Μια φιλελεύθερη Χούντα κατέρρευσε και μια μαρξιστική Χούντα έχει έρθει στην Πατρίδα μας. Ο άξονας της πολιτικής και των δύο, παραμένει κοινός: εξυπηρέτηση των απαιτήσεων του διεθνούς κεφαλαίου και των τοκογλύφων, ανεξαρτήτως των δραματικών συνεπειών για τους Έλληνες. Χούντα του Μνημονίου χθες, Χούντα του Μνημονίου και σήμερα. Η αλλαγή των διαχειριστών της δουλείας, δεν έχει καμία σημασία και δεν αναιρεί την....
πραγματικότητα του γεγονότος ότι είτε φιλελεύθερες είτε μαρξιστικές, οι μαριονέτες των ξένων παραμένουν μαριονέτες!
Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, για να αντιμετωπίσουν τη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσαν μια πρωτοφανή, παράνομη και αντισυνταγματική πολιτική σκευωρία, χρησιμοποιώντας το γνωστό τοις πάσι πλέον «περιβάλλον Μπάμπη», στη δικαστική εξουσία. Η τραγική ειρωνεία έγκειται στο γεγονός ότι αυτοί που παρουσιάζονται ως «θεματοφύλακες της δημοκρατίας» μεταχειρίστηκαν μεθόδους τις οποίες μεταχειρίζονται μονάχα δικτατορίες της αφρικανικής ηπείρου!
Σύριζα και ΑΝΕΛ, για να αντιμετωπίσουν τη Χρυσή Αυγή προχώρησαν σε μια ενέργεια η οποία καταδεικνύει την «δημοκρατική» τους υποκρισία: την ίδια ώρα που διακηρύσσουν μεγαλοφώνως πως η Βουλή είναι ανοιχτή στο Λαό, διατάσσουν τα ΜΑΤ να παραταχθούν μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη για να αποτρέψουν χιλιάδες Εθνικιστές να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο μπροστά στο Μνημείο!
Αυτοί είναι οι «δημοκράτες» υβριστές, συκοφάντες και κατήγοροι της Χρυσής Αυγής! Οι ίδιοι «δημοκράτες» που έχουν επιβάλλει την φίμωση της Χρυσής Αυγής από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αυτά που προωθούν τάχα την δημοκρατική πολυφωνία!
Όλοι συνεπώς κατά της Χρυσής Αυγής. Με περίσσιο θράσος όμως και η Χρυσή Αυγή εναντίον όλων!
Ενάντια λοιπόν στη Χούντα των Μνημονίων, ενάντια σε ένα φύσει και θέσει αντεθνικό Καθεστώς, ενάντια στους «δημοκράτες» των πολιτικών διώξεων, των αντισυνταγματικών απαγορεύσεων, ενάντια στην «αντικειμενική και έγκριτη» δημοσιογραφία της φίμωσης και της ακατάσχετης λασπολογίας, ενάντια στους τραπεζίτες που συνεχίζουν να κερδοσκοπούν εις βάρος ενός Λαού που εξαθλιώνεται, η απάντηση όσων ζωντανών είναι μία: Λαϊκός Εθνικισμός-Χρυσή Αυγή!
Σε μια χρονική περίοδο που οι φιλελεύθεροι μετρούν συντρίμμια αλλά επιμένουν να αγωνιούν για την εξυπηρέτηση των διεθνών τοκογλύφων, σε μια περίοδο κατά την οποία οι μαρξιστές γίνονται ο περίγελος της Ευρώπης απεγνωσμένα αναζητώντας συμφωνία με τους καπιταλιστές κερδοσκόπους που μέχρι χθες χαρακτήριζαν «αιμοβόρους δανειστές», τότε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα καλεί τον Ελληνικό Λαό σε συστράτευση και διαρκή Πολιτικό Αγώνα για την Πατρίδα και την Ελευθερία!
Ούτε φιλελεύθεροι, ούτε μαρξιστές! Υπερήφανα και αμετανόητα Έλληνες Εθνικιστές!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών