Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2015

Δυναμική απάντηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις αντεθνικές προκλήσεις των Συριζαίων!


Δυναμική απάντηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις αντεθνικές προκλήσεις των Συριζαίων!

Μόνο ως θρασύτατη πρόκληση απέναντι στη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού μπορεί να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά της βουλευτού του Σύριζα, Βασιλικής Κατριβάνου, αλλά και του προεδρεύοντος της επιτροπής για την ιθαγένεια και επίσης βουλευτή του Σύριζα, Μιχάλη Κριτσωτάκη. Η εν λόγω επιτροπή, όπως έχει ήδη αναφερθεί, είναι μία παρωδία στην οποία έχουν λόγο οι λαθρομετανάστες, αλλά δεν έχουν οι Έλληνες πολίτες που υφίστανται τις συνέπειες της αθρόας λαθρομετανάστευσης.
Τον ρόλο της εκπροσώπησης των Ελλήνων έχει αναλάβει αποκλειστικά και μόνο η Χρυσή Αυγή. Αυτούς τους μοναδικούς εκπροσώπους της....
συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού και της θέλησής της, επιχείρησε να απαξιώσει η Κατριβάνου, χρησιμοποιώντας όχι τεκμηριωμένα στοιχεία αλλά τις καλοπληρωμένες από το Καθεστώς των διεφθαρμένων συκοφαντίες των μέσων μαζικής εξαπάτησης.
Συγκεκριμένα η Βασιλική Κατριβάνου ανέφερε ότι όλα τα κόμματα συμφωνούν στην απόδοση της ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, λέγοντας ότι «δεν πρόκειται να ασχοληθεί» με τους μόνους που διαφωνούν, δηλαδή την Χρυσή Αυγή, επαναλαμβάνοντας κατ' επανάληψη τον χαρακτηρισμό «νεοναζιστικό μόρφωμα». Αφού έλαβε την πρέπουσα απάντηση από τους Συναγωνιστές, οι οποίοι ανέδειξαν το πρώτο επίπεδο του ψεύδους της, συνέχισε το αντεθνικό της παραλήρημα, λέγοντας ότι «το λέει το καταστατικό σας», αναφερόμενη προφανώς στο δήθεν «καταστατικό» που αναφέρει ο κατήγορος της Χρυσής Αυγής Ψαρράς, το οποίο βεβαίως είχε αρνηθεί να προσκομίσει στις ανακριτικές αρχές κατά την κατάθεσή του .
Εν τέλει κατατέθηκε στην επιτροπή από τους Συναγωνιστές, αντίγραφο του πραγματικού καταστατικού της Χρυσής Αυγής, όμως παρότι αποδείχτηκε η εργολαβική λάσπη της Κατριβάνου, εκείνη αρνήθηκε να ανακαλέσει, καταδεικνύοντας τα βαθύτατα μαρξιστικά και ανθελληνικά της συμπλέγματα. Το πλέον σκανδαλώδες στην όλη υπόθεση ήταν η στάση του προεδρεύοντος, Μιχάλη Κριτσωτάκη, ο οποίος επέτρεψε τις αθλιότητες της Κατριβάνου εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, επιχειρώντας με κάθε τρόπο να αποτρέψει να ακουστεί η αλήθεια.
Ενδεικτικό της μεροληψίας, της εμπάθειας, αλλά και της γελοιότητας των συριζαίων είναι ότι οι σκηνές που εκτυλίχθησαν στην επιτροπή, προκάλεσαν την παρέμβαση βουλευτών άλλων κομμάτων οι οποίοι στηλίτευσαν την απαράδεκτη συμπεριφορά τόσο της Κατριβάνου, όσο και του Κριτσωτάκη.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή διαβεβαιώνει τον Ελληνικό Λαό, πως θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να αποκαλυφθούν όλες οι σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από τη μνημειώδη λύσσα του αντισυνταγματικού τόξου προκειμένου να ψηφιστεί το αντεθνικό σχέδιο νόμου για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. Καμία Κατριβάνου και κανένας Κριτσωτάκης δεν μπορούν να φιμώσουν τη Φωνή της Αλήθειας, τη Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών, των υπερασπιστών της Εθνικής μας Ταυτότητας και του Ελληνικού Μέλλοντος.
Θα ακολουθήσει εκτενές ρεπορτάζ και βίντεο από όσα διαδραματίστηκαν στην επιτροπή-παρωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών