Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2015

ΤΣΙΠΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ «ΣΤΥΛ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚ» ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Άρθρο στην εβδομαδιαία φυλλάδα «Εποχή» (που θεωρείται προσκείμενη στην «προεδρική» συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ), υπό τον τίτλο «Στυλ Μπολσεβίκ», έγραψε η συριζαία Τζίνα Πολίτη. Στο άρθρο γίνεται επίθεση κατά της αριστεροπλατφορμίτικης φράξιας των Λαφαζανίστας, να αφήσουν τα μεγάλα αντιμνημονιακά λόγια περί… ρήξης τώρα που επέρχεται ο… επώδυνος συμβιβασμός, γιατί ωφελημένοι από την απαξίωση της «πρώτης φοράς αριστερά» θα είναι οι δυνάμεις εκείνες που θα καταργήσουν τον κοινοβουλευτισμό στην Ελλάδα, εννοώντας -με… κωδικό τρόπο- την Χρυσή Αυγή. Ιδού:

«Το στυλ «μπολσεβίκ» δεν έπαψε ποτέ να εξασκεί μια ιδιαίτερη γοητεία σε στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, παρά του γεγονός ότι ο προσωπικός βίος αυτών των στελεχών και μελών δεν διαφέρει σε τίποτα από εκείνον ενός μικροαστού γραφειοκράτη. Έτσι, αν όχι οργή, προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία το γεγονός...
ότι η Αριστερή Πλατφόρμα είχε το θράσος να ονομάσει το μέσο επικοινωνίας της Ίσκρα, θεωρώντας πως έτσι επικυρώνει την επαναστατική της ταυτότητα! Σίγουρα, τα κόκκαλα του Λένιν θα τρίζουν από το σύνδρομο «επαναστατικής» μεγαλομανίας που έχει καταλάβει τα κομματικά εκείνα στελέχη, τα οποία πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του βίου τους στρογγυλοκαθισμένα στα γραφεία της Κουμουνδούρου, στα βουλευτικά έδρανα και τώρα σε υπουργικούς θώκους…

Οι καιροί ζητούν από την κυβέρνηση και την κομματική ελίτ του ΣΥΡΙΖΑ αταλάντευτη πολιτική περίσκεψη και όχι «επαναστατικούς» φαμφαρονισμούς στα τηλεπαράθυρα. Στην Ελλάδα, και όχι μόνο, το πολιτικό σύστημα καταρρέει. Μια αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει δεν θα σημάνει μόνο το τέλος της Αριστεράς και της δημοκρατίας στην Ευρώπη. Θα σημάνει και το τέλος του κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα. Η ευθύνη είναι βαριά».

(ΥΓ): Είτε πορευτεί με «στυλ μπολσεβίκ» είτε με «στυλ μενσεβίκ», ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνοδοιπόροι του έχουν σύντομη ημερομηνία λήξεως… Ο δε ερχομός της Χρυσής Αυγής, είναι αναπόφευκτος!

1 σχόλιο:

  1. H Tζίνα Πολίτη΄, 85 ετών, είναι Εβραία,διετέλεσε δε καθηγήτρια στην φιλοσοφική σχολή του Αριστοτελείου.
    Δεν γνωρίζω αν έχει συγγένεια με τον Χαῒμ Πολίτη ανώτατο στέλεχος του Ομίλου Μπόμπολα και υποψήφιο βουλευτή με την ΔΗ.ΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών