Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2015

Αποκάλυψη Wikileaks: "Τοκογλύφοι προς 'συνταγματικό τόξο': Ή μνημόνια ή Χρυσή Αυγή"


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Wikileaks: Τοκογλύφοι προς ελληνόφωνους πολιτικάντηδες - Ή Μνημόνια ή Χρυσή Αυγή!

Απόρρητα έγγραφα της NSA βγήκαν στη «φόρα» από το γνωστό διαδικτυακό τόπο Wikileaks. Η αυθεντικότητα αυτών των εγγράφων είναι πιστοποιημένη από την λύσσα με την οποία οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ προσπαθούν να σταματήσουν την διαρροή τέτοιων απόρρητων εγγράφων. Τα συγκεκριμένα έγγραφα αφορούν την Ελλάδα και ιδιαιτέρως την καυτή περίοδο του 2012, πριν από τις εκλογές.
Όπως προκύπτει από την παρακολούθηση της NSA στον Φρανσουά Ολάντ, είχε συγκληθεί μυστική συνάντηση μεταξύ του Γάλλου προέδρου και βουλευτών του γερμανικού SPD, προκειμένου να μεταπειστεί η Μέρκελ στην απόφασή της να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Ο ίδιος ο Ολάντ, όντας νέος ως.....
πρόεδρος της Γαλλίας, είχε τις αμφιβολίες του και ήθελε να έχει εκτενείς συζητήσεις σχετικά με «τις συνέπειες μιας πιθανής εξόδου της Ελλάδας στη γαλλική οικονομία και τις τράπεζες».
Τελικώς οι διεθνείς τοκογλύφοι επέλεξαν να μην πραγματοποιήσουν τις απειλές τους και αντ’ αυτού συμφώνησαν με τους πολιτικάντηδες για συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής και της σταδιακής εξόντωσης των Ελλήνων. Ο λόγος για τον οποίο άλλαξαν οι αποφάσεις των «εταίρων» μας δεν ήταν ούτε το έλεος προς τους Έλληνες, ούτε η «φιλία» τους με τον έναν ή τον άλλο πολιτικάντη. Ο λόγος ήταν η Χρυσή Αυγή! Και του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε το επίμαχο κομμάτι του εγγράφου της NSA:
"Αυτό δημιούργησε μεγάλη ανησυχία στον Ολάντ για την Ελλάδα και τους Έλληνες, οι οποίοι θα μπορούσαν να αντιδράσουν με το να ψηφίσουν ένα ακροδεξιό κόμμα"
Τελικά οι Έλληνες ψήφισαν την Χρυσή Αυγή στην οποία αναφέρεται το έγγραφο της NSA με τον άστοχο όρο «ακροδεξιά». Στη συνέχεια το σύστημα έφτασε μέχρι του σημείου να γίνουν δεύτερες εκλογές, με τα κανάλια ομόφωνα να καλούν τον Λαό να «διορθώσει την ψήφο του». Η δεύτερη αποτυχία να «απαλλαχθούν» από την Χρυσή Αυγή οδήγησε στην εξέταση του ενδεχομένου «Παπαρήγα», οι Εθνικιστές να φορέσουν γραβάτες και να προδώσουν τον Ελληνικό Λαό. Όταν και αυτό αποδείχτηκε όνειρο θερινής νυκτός ξεκίνησαν οι πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Και ο νοών νοείτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών