Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 28, 2015

Το Άουσβιτς, το Facebook και ο Καμμένος..... στα τέσσερα!

Γράφει ο Αινείας

Δύο ημέρες πριν από την ανακοίνωση του Τσίπρα για δημοψήφισμα και η Ελλάδα έχει χωριστεί σε.....μηνμονιακού μπολσεβίκους (ΣΥΡΙΖΑ - Αν.Ελ.) και μνημονιακούς ευρωλιγούρηδες (Μένουμε Ευρώπη) που διαδηλώνουν στο Σύνταγμα, βεβηλώνοντας το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη καθημερινά.

Σε αυτή την... αντιπαράθεση παίρνουν μέρος και οι βουλευτές των κομμάτων με διάφορους συμβολικούς τρόπους, μέσω των social media. 'Ένα από αυτούς ο Δημήτρης Καμμένος, βουλευτής των Αν.Ελ., με αυξημένες αρμοδιότητες και θέσεις, αναρτά την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.



Η φωτογραφία απεικονίζει την είσοδο του περίφημου στρατοπέδου του Άουσβιτς, με αλλαγμένη την αυθεντική επιγραφή (Στην πραγματικότητα το μήνυμά της είναι "Η εργασία απελευθερώνει") και προφανή στόχο να καυτηριάσει όσους θέλουν "Ευρώπη πάση θυσία" και ας δημιουργηθούν σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Το ΚΙΣ όμως, διείδε "ρατσιστικά κινητρα";!;!;! πίσω από αυτή την ενέργεια και με αστραπιαία αντανακλαστικά έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση για θέμα:

"Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την....
αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό του Ελληνικού Εβραϊσμού από την επαίσχυντη ανάρτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛΛ Δημήτρη Καμμένου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που ευτελίζει με τον πλέον χυδαίο τρόπο τη γνωστή επιγραφή στην πύλη του στρατοπέδου συγκέντρωσης Άουσβιτς που «υποδέχθηκε» 1.500.000 Εβραίους που βασανίσθηκαν και θανατώθηκαν από τους Ναζί στους θαλάμους αερίων.  Καλούμε την πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και τους εκπροσώπους όλων των δημοκρατικών κομμάτων να αποδοκιμάσουν τον κακόβουλο ευτελισμό του Ολοκαυτώματος 6.000.000 Εβραίων και των άλλων θυμάτων αυτής της βαρβαρότητας, που υποβαθμίζει ταυτόχρονα τον αγώνα κατά του φασισμού και του ναζισμού στη χώρα μας.  Δεν πρέπει να μείνουμε απαθείς, διότι -εάν ως κοινωνία επιτρέψουμε την αλλοίωση της ιστορικής μνήμης του Ολοκαυτώματος- θα είναι σαν να ανοίγουμε ξανά την πύλη του Άουσβιτς για να τελεσθούν νέα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας."

Δε θα σχολιάσω τα γραφόμενα των Ιουδαίων γιατί θα μου στείλουν τον.... Εισαγγελέα, αλλά έχει αξία να δούμε τις επόμενες κινήσεις των Αν.Ελ. και του Προέδρου Πάνου.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν 10 λεπτά από την ανακοίνωση του ΚΙΣ και ο Καμμένος δίνει non - paper στους δημοσιογράφους που ξεκινούν ρεπορτάζ κατακραυγής του συνονόματού του και εκδίδεται ανακοίνωση από την εκπρόσωπο του κόμματος των Αν.Ελ. που αναφέρει τα εξής:

«Η πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Δημήτρη Καμμένου να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από την είσοδο του 'Αουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή, είναι αμιγώς προσωπική ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, δεν απηχεί τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων»

Μετά από όλα αυτά και άνωθεν πιέσεις και τηλεφωνήματα ο Δημήτρης Καμμένος, αποσύρει τη φωτογραφία που ενόχλησε τους Εν Ελλάδι Ιουδαίους.

Τώρα γιατί το έκανε;!
Η απάντηση είναι πολύ απλή:

Ο Πρόεδρος Πάνος, όπως και οι όλοι οι πλιτικοί όταν αφορά "περιούσια" θέματα, έπεσε....στα τέσσερα στου Ιουδαίους!

Υ.Γ.
Εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα έμαθαν οι Ιουδαίοι για την παραπάνω αναρτηση...Ούτε.... πράκτορες να ελέγχουν όλο το διαδίκτυο να είχαν.. Ή μήπως υπάρχουν από άλλο μετερίζι και ενημερώνουν και αυτά τα κέντρα εξουσίας.
Α, πα πα πα... δε γίνονται αυτά.. Είναι συνωμοσίες!



3 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΟΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΙΛΑΤΕ;;;

    ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ;;;
    ΜΕ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΟΧΛΟ ΚΑΙ ΜΕΛΑΜΨΕΣ ΟΡΔΕΣ ΑΓΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ;;;;;;
    ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΣΑΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ, ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ;;;

    TΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΟΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΙΛΑΤΕ;;;

    ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ;;;
    ΜΕ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΟΧΛΟ ΚΑΙ ΜΕΛΑΜΨΕΣ ΟΡΔΕΣ ΑΓΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ;;;;;;
    ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΣΑΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ, ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ;;;

    TΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποτε οι Εβραίοι μιλούσαν για 4 εκατομύρια καμμένους στο Άουσβιτς, τώρα έκαναν έκπτωση και αναφέρουν 1,5.
    Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα μπορεί να ρωτήσει τον Ρόφελ Βαρσάνο, που ήταν εκεί. Ο εν λόγω Ισραηλίτης εργάσθηκε στο Άουσβιτς και έχει τον σχετικό αριθμό ταυτότητας στο χέρι. Είναι μεγαλέμπορος αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ που είχε ως υποψήφιο δήμαρχο τον τροσκιστή Τριαντάφυλλο Μηταφίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών