Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 28, 2015

Ιγνατίου (Voice of America) προς πολιτικάντηδες: "Βρείτε τα γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή!"


Ιγνατίου (Voice of America) προς πολιτικάντηδες: Βρείτε τα γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Βαρησήμαντο άρθρο στο «Έθνος» του Μπόμπολα έγραψε ο μόνιμος απεσταλμένος του MEGA στις ΗΠΑ, Μιχάλης Ιγνατίου, σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και δη για τα τεκταινόμενα στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Ο γνωστός και ως Voice of America, αφού εν πολλοίς οι απόψεις του συγκεκριμένου τυγχάνουν «ευρείας αποδοχής» στις ΗΠΑ, έθιξε το γεγονός της ταυτόχρονης παρουσίας στις Βρυξέλλες ολάκερου του «δημοκρατικού τόξου», χωρίς όμως να συναντηθούνε.
Στο άρθρο του ο Ιγνατίου μέμφεται τους....
πολιτικούς αρχηγούς που βρέθηκαν στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα τους Τσίπρα, Καμμένο, Γεννηματά, Σαμαρά και Θεοδωράκη, επειδή παρότι βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής δεν συναντήθηκαν για να συνεννοηθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το πολιτικό σύστημα. Και λέμε «το πολιτικό σύστημα» και όχι «ο τόπος» διότι στην συνέχεια της ανάλυσής του, ο Ιγνατίου, εξηγεί επακριβώς τον κίνδυνο.
Ποιο είναι, λοιπόν, το «πιο τρομακτικό σενάριο» για τον Ιγνατίου, που τον οδήγησε να καλέσει σε «εθνική συνεννόηση» τους ολετήρες του Ελληνικού Λαού; Ιδού: "Στις αρχές του χρόνου ένας Αμερικάνος αξιωματούχος εξέφρασε τη γνώμη ότι εάν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον ακολουθήσει (στην εξουσία) η Χρυσή Αυγή".

Δεν είναι λοιπόν το πρόβλημα οι χιλιάδες των αυτοκτονιών ή τα εκατομμύρια των ανέργων. Έτσι και αλλιώς ο «αμερικανός αξιωματούχος» αυτά τα είχε εγκρίνει στηρίζοντας Σαμαρά και διατάσσοντας την πολιτική δίωξη εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου. Το πρόβλημα είναι μη τυχόν και αναλάβει την εξουσία ένας πολιτικός σχηματισμός που δεν προτίθεται να συναγελάζεται με τους διεθνείς τοκογλύφους και από κοινού με αυτούς να απεργάζεται την καταστροφή της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού.
Το πρόβλημα είναι μη τυχόν και θιγούν τα συμφέροντα της διεθνούς τοκογλυφίας στην Ελλάδα, τα οποία προστάζουν μνημόνιο, εκατομμύρια λαθρομεταναστών και απεμπόληση της Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών