Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2015

ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ Η BANK OF AMERICA ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

tsipras-ameriki
Γράφει ο Αντίοχος

Επειδή κάποιοι πολιτικώς ανόητοι (όχι οι Λαφαζαναίοι, οι Ζωές και λοιποί, αυτοί δεν είναι ανόητοι, αλλά πολύ πονηροί!) εξεπλάγησαν με την απότομη μνημονιακή στροφή του Τσίπρα και την απέδωσαν στις… πιέσεις και τους… εκβιασμούς που υπέστη από την φράου Μέρκελ και τον Σόϊμπλε, από δω και πέρα θα ανασύρουμε από το αρχείο μας δημοσιεύματα της ιστοσελίδας μας που βεβαίωναν με τρόπο σαφή και μη αποδεχόμενο αμφιβολιών ή παρερμηνειών, ότι η όλη υπόθεση της «ελπίδας που έρχεται» ήταν 100% στημένη και θα κατέληγε οπωσδήποτε σ’ ένα νέο αριστερό Μνημόνιο. Σήμερα, επειδή είναι η πρώτη μέρα, δε θα πάμε πολύ πίσω. Θα επιστρέψουμε στην....
παραμονή των εκλογών (24 Ιανουαρίου 2015) και σε δημοσίευμά μας υπό τον τίτλο: «BANK OF AMERICA: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ». Ιδού και τα σχόλια δικά σας:
«Νέα έκθεση για τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, συνέταξε η Bank of America/Merrill Lynch (στην προηγούμενη έκθεσή της, η Bank of America παρομοίαζε τον mister Tsipra με τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας Λούλα, που ενώ ανήλθε στην εξουσία ως αριστερός, έγινε τσιράκι του αμερικανοσιωνιστικού καπιταλισμού, εκφράζοντας την ελπίδα ο mister Tsipras να… εκπλήξει ευχάριστα τους διεθνείς τοκογλύφους…). Στην νέα έκθεση υπάρχουν «εκτιμήσεις» (έτσι λένε τις αποφάσεις των διεθνών κέντρων εξουσίας) και για την επόμενη μέρα των εκλογών στην Ελλάδα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την τράπεζα που αποτελεί την «καρδιά» του αμερικανικού συστήματος εξουσίας, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπογράψει νέα συμφωνία (δηλαδή, νέο Μνημόνιο) με τους διεθνείς τοκογλύφους και η Ελλάδα θα πετύχει το… success story που δεν πέτυχε με τον φον Αντωνάκη. Ιδού: «Οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την τρόικα θα είναι μεν δύσκολες, αλλά θα επέλθει συμφωνία για ένα νέο πρόγραμμα και η Ελλάδα θα παραμείνει εντός της ευρωζώνης. Η ποσοτική χαλάρωση και η συμφωνία της Ελλάδας με την τρόικα για ένα νέο πρόγραμμα θα καταστήσει την Ελλάδα μία από τις χώρες με τις κορυφαίες αποδόσεις τους επόμενους μήνες».
Για να μην το κουράζουμε το θέμα: Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών