Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 28, 2015

Διαλύεται η ΝΔ... Κλείνει τα κεντρικά της γραφεία στην Συγγρού!


Σε άτακτη χρεωκοπία η ΝΔ: Κλείνει τα κεντρικά της γραφεία στην Συγγρού!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:Το άθλιο κόμμα των προδοτών, των απατεώνων και των μασώνων καλύτερα να ετοιμάζει τα γραφεία του στον Κορυδαλλό γιατί εκεί θα καταλήξουν όλοι.

Λένε στον Λαό ότι θα τον σώσουν από την ίδια τους την εγκληματική πολιτική, όμως δεν μπορούν να κανονίσουν ούτε τα του οίκου τους οι νεοδημοκράτες. Όπως αναφέρουν σήμερα οι εφημερίδες, η ΝΔ θα κλείσει ακόμα και τα κεντρικά της γραφεία στη Λεωφόρο Συγγρού, επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο.
Συγκεκριμένα, τα γραφεία στα οποία μετακόμισε η ΝΔ μετά την εκλογή του ασταθούς δικτάτορα – σκευωρού Σαμαρά θα αποτελέσουν πολύ σύντομα παρελθόν και η ΝΔ θα μετακομίσει και πάλι στα παλιά γραφεία της στην Ρηγίλλης, έναντι συμβολικού ποσού – σκανδάλου, αφού το κτίριο ανήκει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και θα παραχωρηθεί στη ΝΔ, με...
αντίτιμο πολύ μικρότερο από την πραγματική αξία του.
Κρίμα πάντως, γιατί τα γραφεία στη Συγγρού «βόλευαν» πολλά μεγαλοστελέχη της ΝΔ. Αποδεικνύεται πάντως ότι η ΝΔ βρίσκεται σε κατάσταση άτακτης χρεωκοπίας, παρά το γεγονός ότι εισπράττει κανονικά την χρηματοδότησή της από το κράτος και παράλληλα θαλασσοδάνεια από ημέτερους τραπεζίτες στην διάσωση των οποίων στοχεύουν τα μνημόνια που πίνουν το αίμα του Ελληνικού Λαού.
Την ίδια ώρα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής τελώντας υπό καθεστώς παράνομης και αντισυνταγματικής αναστολής της χρηματοδότησής του, συνεχίζει απρόσκοπτα τον Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών