Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 28, 2015

Από τον φιλοξενία των Αρχαίων Ελλήνων στην άλωση του Έθνους από τους λαθρομετανάστες

Ο Θαλής ο Μιλήσιος, ο αρχαιότερος προσωκρατικός φιλόσοφος ο πρώτος των επτά σοφών της αρχαιότητας, είπε την εξής φράση: "Ευχαριστώ τους θεούς που γεννήθηκα ελεύθερος και όχι δούλος, άνθρωπος και όχι ζώον, ΕΛΛΗΝ και ΟΧΙ βάρβαρος".

Ως βάρβαρος, στην αρχαία Ελλάδα, εννοούνταν, ο αλλοδαπός, ο αλλόφυλος γι’ αυτό και «πας μη Έλλην βάρβαρος». Γίνεται συχνά λόγος για τον θεσμό της φιλοξενίας στην αρχαία Ελλάδα, πως οι αρχαίοι Έλληνες ήταν φιλόξενοι άνθρωποι και ακόμα ότι στην αρχαία Ελλάδα ο ξένος είχε μεγάλη σημασία. Ακούγοντας όμως αυτά κάποιος στις μέρες μας θα έλεγε πως ο Θαλής ο Μιλήσιος ήταν ρατσιστής!

Πράγματι, ο θεσμός της φιλοξενίας στην αρχαία Ελλάδα, ήταν ιερός, η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής και ο ξένος προστατεύονταν από τον Ξένιο Δία. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και υπήρχαν ηθικές και υλικές υποχρεώσεις για την φιλοξενία. Ως ξένος, στην αρχαία Ελλάδα, κατά κανόνα εννοούνταν...
ο Έλληνας που κατοικούσε σε άλλη πόλη.
Η φιλοξενία δεν διαρκούσε επ' αόριστον και για οποιονδήποτε. Αφορούσε μόνο τους περαστικούς, τους ταξιδιώτες, τους αγγελιοφόρους, τους εμπόρους και γενικότερα τους προσωρινούς επισκέπτες. Οι Έλληνες που επιθυμούσαν να μετεγκατασταθούν μόνιμα ή επ' αόριστον σε άλλη ελληνική πόλη-κράτος, δεν θεωρούνταν πλέον φιλοξενούμενοι, αλλά «μέτοικοι» και στη Σπάρτη, ονομάζονταν «περίοικοι», καθώς δεν κατοικούσαν μέσα στην πόλη, αλλά σε πέριξ οικισμούς.

Στην αρχαία Αθήνα, ο κάθε μέτοικος, ήταν υποχρεωμένος να επιλέγει έναν «προστάτη», δηλαδή κάποιον γηγενή εγγυητή, σε αντίθετη δε περίπτωση κινδύνευε να μηνυθεί, αντιμετωπίζοντας την δικαιοσύνη. Ως μέτοικοι, ήταν υποχρεωμένοι να πληρώνουν ειδικό φόρο, το «μετοίκιον». Όσοι δε, δεν πλήρωναν το μετοίκιον, οδηγούνταν προσωρινά στη φυλακή κι αν δεν έβρισκαν χρήματα να πληρώσουν, απελαύνονταν. Οι μέτοικοι, παρ' ότι είχαν αρκετά δικαιώματα, εν τούτοις δεν επιτρέπονταν να κατέχουν θέσεις εξουσίας και να συμμετέχουν στις συνελεύσεις και τις αποφάσεις του δήμου. Επίσης οι ξένοι έπρεπε να σέβονται την πόλη-κράτος που επισκέπτονταν και δεν μπορούσαν μάλιστα να πηγαίνουν όπου θέλουν χωρίς άδεια. Ειδικά μάλιστα, εάν πήγαιναν σε ιερές τοποθεσίες και ναούς χωρίς άδεια, τότε καταδικάζονταν σε θάνατο όπως και φυσικά εάν προέβαιναν σε ποινικά κολάσιμες πράξεις ειδικά κατά της ζωής.

Στην Σπάρτη τα πράγματα ήταν λίγο αυστηρότερα και συμφώνως προς την Λυκούργειο νομοθεσία, η οποία ενίσχυσε τα μέτρα αυτοπροστασίας της Σπαρτιατικής Πολιτείας έναντι των ξένων, απαγορεύτηκε η άνευ αδείας των αρχών εγκατάσταση ξένων στη Λακωνική γη, προκειμένου να αποτραπεί ο εκμαυλισμός της σπαρτιατικής νεολαίας και ο εκφυλισμός της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, της λαϊκής κοινότητος των Λακεδαιμονίων.

Επίσης στην Σπάρτη αλλά και στην Αθήνα του Περικλή είχαν πολιτικά δικαιώματα ΜΟΝΟ όσοι είχαν και τους δυο γονείς Σπαρτιάτες ή Αθηναίους αντίστοιχα. Ακόμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες συμμετείχαν ΜΟΝΟ οι Έλληνες το γένος.

Και ερχόμαστε στο σήμερα όπου βλέπουμε την χώρα μας να έχει κατακλυστεί από παράνομους εισβολείς, λαθρομετανάστες. Εισβάλει ο οποιοσδήποτε θέλει όποτε θέλει. Κάνει ό,τι θέλει χωρίς να σέβεται τους νόμους και τις αξίες που επικρατούν στην χώρα μας και μάλιστα προσπαθώντας να επιβάλλει τους δικούς του. Τους δίνονται συνέχεια όλο και περισσότερα δικαιώματα και σε πολλές περιπτώσεις έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν ίσα ή ακόμα και περισσότερα δικαιώματα από αυτά των Ελλήνων. Η αντιμετώπισή τους αλλά και τα προνόμια που τους παρέχονται στους διάφορους τομείς της κοινωνικής ζωής, τις περισσότερες φορές, φθάνουν στο σημείο να είναι πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα των Ελλήνων.

Οι λαθρομετανάστες εισβολείς αποτελούν ασύντακτο στρατό, που αποσυνθέτει την κοινωνική δομή και αλλοτριώνει την εθνική μας ταυτότητα. Τους δίδεται «Ελληνική ιθαγένεια», προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να τους «ελληνοποιήσουν» ώστε να σπάσουν έτσι την φυλετική συνέχεια του Έθνους μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα. Όμως, τα όσα συμβαίνουν σήμερα δεν ήρθαν από το πουθενά, αλλά αποτελούν την φυσιολογική εξέλιξη μίας σειράς προδοτικών χειρισμών. Όλη αυτή η τραγική κατάσταση που επικρατεί είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής που ακολουθήθηκε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να ακολουθείτε μέχρι και σήμερα.

Όλοι θυμόμαστε τα κέντρα φιλοξενίας με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις, πράγματα που λείπουν από χιλιάδες Έλληνες. Βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα το προεκλογικό σύνθημα του Σύριζα για νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών. Πριν λίγους μήνες με την μεταφορά (με πούλμαν μάλιστα!) και την απόδοση νομιμοποιητικών εγγράφων στους λαθρομετανάστες που βρίσκονταν στην Αμυγδαλέζα. Και πριν λίγες ημέρες είδαμε την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου, του αισχρού νομοθετήματος, με το οποίο παρέχεται ακρίτως, αφειδώς και αντισυνταγματικώς η ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς.

Και εκτός όλων αυτών κάποιοι τολμούν να κάνουν λόγο για ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, καταπατώντας μάλιστα το Σύνταγμα των Ελλήνων και παραβαίνοντας φυσικά την Συνθήκη της Λοζάνης. Την στιγμή μάλιστα που στην τουρκία καταστρέφουν και ξεριζώνουν οποιοδήποτε Ελληνικό στοιχείο υπάρχει, μετατρέπουν τις εκκλησίες μας σε τζαμιά, οι όποιοι Έλληνες ζουν εκεί ζουν κάτω από το φόβο και εδώ κάποιοι θέλουν να τους φτιάξουν τζαμιά! Αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιάς, καταφέραμε να αποτινάξουμε τον μουσουλμανικό ζυγό από την πατρίδα μας, έχουμε υποστεί ξεριζωμούς και γενοκτονίες, κάποιοι έδωσαν την ζωή τους για να είναι αυτή η χώρα ελεύθερη και τα ανθελληνικά κόμματα δρουν εις βάρος των Ελλήνων προδίδοντας το αίμα, τους αγώνες και τις θυσίες χιλιάδων ηρώων.

Θα έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα για το λαθρονομοσχέδιο και να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός για το μείζον αυτό ζήτημα όπως επίσης και για το εάν επιθυμεί την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα. Σεβόμαστε το δικαίωμα του καθενός να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα αλλά όχι εις βάρος των Ελλήνων.

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα θυμίζουν ξενοδοχείο 5 αστέρων. Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός και φυλάκιση σε ειδικούς χώρους κράτησης όπου θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.

Η Χρυσή Αυγή ήταν η μόνη φωνή που εδώ και δεκαετίες πριν έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν σταμάτησε και δεν θα σταματήσει να είναι η φωνή της αλήθεια και να πηγαίνει ενάντια σε οτιδήποτε ανθελληνικό. 

Λιάνα Τσολιάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών