Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 11, 2015

Ταφόπλακα για την πρωτογενή παραγωγή το νέο αριστερό μνημόνιο


Καταστρέφουν τη χώρα: Ταφόπλακα για την πρωτογενή παραγωγή το νέο αριστερό μνημόνιο

Έχουμε πολλές φορές τονίσει ότι η μόνη διέξοδος από την κρίση βρίσκεται στην Εθνική Παραγωγή και στον δρόμο προς την επίτευξη της Αυτάρκειας. Το νέο μνημόνιο που κομίζει σήμερα στη Βουλή η συγκυβέρνηση του Μνημονίου κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση, καθιστώντας βέβαιο ότι η χώρα θα παραμένει δέσμια των διεθνών τοκογλύφων για πάρα πολλά χρόνια.
Με εύγλωττη και πολιτικάντικη διατύπωση, το νέο αριστερό μνημόνιο, που κατατέθηκε στη Βουλή με τη μορφή του κατεπείγοντος, επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις για τους αγρότες, που θα οδηγήσουν σε περαιτέρω συρρίκνωση της Εθνικής Παραγωγής και συνεπαγωγικά της Ελληνικής Οικονομίας συνολικά. Συγκεκριμένα στο έγγραφο που ήρθε στα αγγλικά, αναφέρεται ότι:

«Υιοθέτηση νομοθεσίας για:
Την εξάλειψη των....
δυνατοτήτων φοροαποφυγής του φόρου εισοδήματος (π.χ. αυστηρότερος προσδιορισμός της ιδιότητας του αγρότη)
Σταδιακή κατάργηση της προνομιακής φορολογικής μεταχείρισης των αγροτών στον κώδικα φορολογίας εισοδήματος έως το 2017.
Κατάργηση των επιδοτήσεων για τους φόρους κατανάλωσης επί του πετρελαίου ντίζελ για τους αγρότες και καλύτερη επιλεξιμότητα, με στόχο την μείωση κατά το ήμισυ των δαπανών, για τα επιδόματα πετρελαίου θέρμανσης στον προϋπολογισμό του 2016.»
Η αγροτική παραγωγή, που δέχεται συνεχή πλήγματα ήδη από τον Ιανουάριο με την υπογραφή Τσίπρα στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αναμένεται να δεχτεί άλλο ένα ισχυρότατο πλήγμα με το τρίτο, αλλά αριστερό, μνημόνιο. Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση κινείται στον άξονα δημιουργίας μίας εισαγωγικής οικονομίας που θα είναι αιωνίως δέσμια των μνημονίων.
Υπενθυμίζουμε τις πάγιες θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή:
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ (ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ – ΑΛΙΕΙΑ)
Η αγροτική μας παραγωγή παραμένει όμηρος εγχώριων και ξένων συμφερόντων που δεν θέλουν την Ελλάδα αυτάρκη. Οι βασικές προτάσεις του Κινήματός μας για αναδιάταξη του αγροτικού τομέα είναι οι εξής:
- Επιδότηση της αγροτικής παραγωγής από το ειδικό ταμείο που θα προκύψει από την εκμετάλλευση των ελληνικών υδρογονανθράκων. Έμφαση σε ακριτικές περιοχές και κυρίως στην Θράκη και τις νήσους του Ανατολικού Αιγαίου.
- Διαγραφή χρεών των Ελλήνων αγροτών, κίνηση ανάλογη με αυτή που έπραξε το στρατιωτικό καθεστώς του 1967 και έδωσε νέα ώθηση στην ελληνική αγροτική οικονομία.
-Άμεση σύνδεση αγροτικής παραγωγής και κατανάλωσης. Οριστικό τέλος στην ασυδοσία των μεσαζόντων - αεριτζήδων
-Οργάνωση της παραγωγής σε τοπικό επίπεδο με την υποχρεωτική θέσπιση ομάδων παραγώγων, οι οποίοι θα παράγουν προϊόντα τα οποία ευδοκιμούν στην περιοχή χωρίς την απαίτηση πολλών εισροών. Λόγω μικρού γεωργικού κλήρου αξιοποιούνται καλύτερα μικρές εκτάσεις με παραγωγή προϊόντων με προστιθέμενη αξία, δίνοντας έτσι εργασία σε περισσότερους αγρότες.
-Μητρώο αγροτών, ώστε να προμηθεύονται αφορολόγητο πετρέλαιο ελληνικής παραγωγής καθώς και εφόδια (λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά) από το πλούσιο υπέδαφος της πατρίδας μας χωρίς μεσάζοντες, ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής. Αξιοποίηση των ορυκτών μας για την παραγωγή βιολογικών λιπασμάτων και εδαφολογική χαρτογράφηση από ελληνικά πανεπιστήμια των γεωργικών περιοχών για την κατάρτιση προγραμμάτων λίπανσης και εφοδίων για φυτοπροστασία.
- Προστασία του ελληνικού περιβάλλοντος από τα φυτοφάρμακα των πολυεθνικών κολοσσών (Monsanto, Dow κλπ): Μεθοδευμένη στροφή στη βιολογική γεωργία με σκοπό την προστασία του ιερού περιβάλλοντος της πατρίδας μας από τα χημικά λιπάσματα των ξένων κολοσσών και την άμεση διακοπή της απώλειας συναλλάγματος.
- Υποχρεωτική καθιέρωση της ανακύκλωσης των υπολειμμάτων της αγροτικής παραγωγής για την παραγωγή βιολογικών λιπασμάτων με στόχο την αειφορία σε εθνικό επίπεδο, δρώντας σε τοπικό επίπεδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών