Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2015

ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ!

aftoktonies-thumb-large

Στην αρχή επί Jeffrey και εν συνεχεία επί Σαμαροβενιζέλων, μπήκαν στη ζωή μας οι καθημερινές αυτοκτονίες θυμάτων των Μνημονίων. Επί Τσιπροκαμμένων, συνεχίστηκαν οι αυτοκτονίες λόγω συνέχισης της δυστυχίας των καταστροφικών Μνημονίων, αλλά τα φιλικά προς τους «Νέους Καραϊσκάκηδες» blogs, απέκρυπταν τις σχετικές ειδήσεις, γιατί δεν είναι ποτέ δυνατόν επί των ημερών της… αντιμνημονιακής συγκυβέρνησης των… ανασών αξιοπρέπειας να αυτοκτονούν άνθρωποι γιατί έχουν χάσει κάθε ελπίδα για το μέλλον και όποτε δημοσίευαν ειδήσεις περί αυτοκτονιών, άφηναν να εννοηθεί ότι οφείλονται σε άλλους λόγους κι όχι στην απελπισία.
Ώσπου, τις παραμονές του τρίτου Μνημονίου, ένας 47χρονος βρέθηκε κρεμασμένος από....
τον αδερφό και τον πατέρα του, σε μια αποθήκη, στην περιοχή Καρυές της Λαμίας. Προηγουμένως, είχαν βρει στο σπίτι τους ένα σημείωμα του αυτόχειρα, που έγραφε μεταξύ άλλων τα εξής: «Είμαι απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Ευχαριστώ τον πατέρα μου και τα αδέρφια μου που μου συμπαραστάθηκαν τα τελευταία χρόνια…».
Κάνουμε έκκληση στους Έλληνες: «Μην αυτοκτονείτε! Χάρη τους κάνετε! «Αυτοκτονήστε» πολιτικά τους υπευθύνους της δυστυχίας σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών