Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2015

ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

theodorakis
Γράφει ο Αθανάσιος

Τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές ένας καταιγισμός εξελίξεων και ειδήσεων, που αφορούν το μέλλον της Πατρίδος μας και των παιδιών μας, με αναγκάζει να γίνω ιδιαίτερα καυστικός και απόλυτος, σχετικά με αυτό το σύγχρονο ΠΟΡΝΕΙΟ το οποίο οι κυβερνώντες (νυν, τέως και πρώην) δημιούργησαν στη θέση του πάλαι ποτέ υπερήφανου και αδούλωτου (του Αειμνήστου Ιωάννη Μεταξά) Ελληνικού Κράτους.
Κυριαρχούν οι...
αλλοπρόσαλλες ενέργειες μίας κυβέρνησης μαρξιστών-μαοϊστών, απίστων και ανθελλήνων, η οποία μεταχειρίζεται μεθόδους του σκοτεινού ιδεολογικού της παρελθόντος (Δεκεμβριανά, Εμφύλιος, ΔΣΕ, εθνικός διχασμός) με έντονη οσμή χαρτοπαικτικών τακτικών, προκειμένου να αποφύγει κάθε επικοινωνιακό κόστος στο εσωτερικό με την ψήφιση του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
Προσπαθεί να επιδείξει την υποτέλειά της στους ξένους τοκογλύφους-επικυρίαρχους, με αντικειμενικό σκοπό τη διατήρησή της στην εξουσία, αλλά ταυτόχρονα και να ακροβατήσει στους στενούς ομφάλιους λώρους της με τις εξωκοινοβουλευτικές της συνιστώσες, μεταχειριζόμενη κάθε διαθέσιμο μέσο.
Αραχνιασμένες και λησμονημένες έννοιες του πολιτεύματος όπως το «δημοψήφισμα» και οι ολονύκτιες συνεδριάσεις της Βουλής, επιστρατεύτηκαν ξαφνικά και απρόσμενα, με αποκλειστικό αντικειμενικό σκοπό την ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ από τους κωλοτούμπες και δίγλωσσους εκπροσώπους της (για πρώτη φορά όμως) «αριστεράς».
Την ίδια στιγμή κάποιοι «ποντικοί», γνήσιοι εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος, της παρατάξεως δείχνουν έτοιμοι να «πηδήξουν από το καράβι», διαισθανόμενοι την ξεφτίλα και την κατακραυγή που θα βιώσουν από την ψήφιση του νέου ΕΠΑΧΘΕΣΤΑΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
Από την «άλλη πλευρά» καθεστωτικές πολιτικές καρικατούρες όπως η Ντόρα (της γνωστής οικογενείας) και υπάλληλοι εργολάβων (Σταύρος Θεοδωράκης), σπεύδουν να γλύψουν τις μπότες των κατακτητών της Πατρίδος στις Βρυξέλλες, σηματοδοτώντας έτσι τον προσανατολισμό της λεγόμενης «Κεντροδεξιοαριστεράς».
Βεβαίως εθνοπροδοτικά και εθνοκτόνα νομοσχέδια όπως το ΑΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, πέρασαν κυριολεκτικά «νύκτα» από το (άδειο) κοινοβούλιο, ενώ ο Ελληνικός Λαός αγωνιούσε για το μέλλον του και παρακολουθούσε στις τηλεοράσεις το «πόκερ των Βρυξελλών», μεταξύ κάποιων ανυπόληπτων και απάνθρωπων τοκογλύφων και του συρφετού του ΣΥΡΙΖΑ που παριστάνουν την κυβέρνηση.
Ταυτοχρόνως στα νησιά μας (συγκεκριμένα στη Λέσβο), ορδές ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ, λεηλατούσαν και πλιατσικολογούσαν το αυτοκίνητο ενός ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ, τον οποίο μάλιστα εκτύπησαν βιαίως, προκειμένου να ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΦΑΓΗΤΟ, καταδεικνύοντας χαρακτηριστικά τι περιμένει στο άμεσο μέλλον τους Έλληνες, μέσα στην ίδια τους τη χώρα.
Την ίδια στιγμή που ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ, πένονται και στοιβάζονται στις ουρές των ΑΤΜ για να εισπράξουν τα 50€ ημερησίως, αυτά που τους ανάγκασε το ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ να έχουν ώστε να ανταπεξέλθουν στις δυσβάχτατες ανάγκες της καθημερινότητας, τις οποίες αυτό το δυσώδες κατεστημένο δημιούργησε.
Το θέατρο του παραλόγου στο (κατ’ ευφημισμόν) Ελληνικό Κράτος, συμπληρώνεται από την επιστράτευση άλλης μίας πολιτικής ΜΟΥΜΙΑΣ στο ανοικτό μέτωπο της πολυθρύλητης «Δίκης της Χρυσής Αυγής», του εσχατόγερου Μ. Θεοδωράκη.
Το επαίσχυντο και κατάπτυστο κατηγορητήριο εναντίον του 3ου Πολιτικού Κινήματος της χώρας, στερούμενο πάσης σοβαρότητος και νομικής υπόστασης, «πρέπει» να συνεχίσει να στηρίζεται από το διαπλεκόμενο σύστημα εξουσίας, προκειμένου να μην γελοιοποιηθεί και εκθέσει ανεπανόρθωτα τους εμπνευστές του… Δεξιούς, Αριστερούς κι επίορκους δικαστικούς.
Η επιλογή του εν λόγω «μάρτυρα κατηγορίας» βέβαια αποκαλύπτει και το μέγεθος της διαπλοκής και συντεχνίας που διακρίνει την εν λόγω «υπόθεση», όπως επίσης και το ιδεοληπτικό και ψυχωτικό παραλήρημα του στην καθεστωτική ιστοσελίδα http://www.skai.gr/news/greece/article/285716/mikis-theodorakis-kakektupo-tou-hitlerismou-nazismou-haraktirizei-tin-hrusi-augi/ όπου αναπαράγει τις υποβαλλόμενες και κονσερβοποιημένες μπουρδολογίες του.
Ο αποπροσανατολισμός και η σκόπιμη στροφή της προσοχής του πολιτικού όχλου, που εκπροσωπεί ο εσχατόγερος Μ. Θεοδωράκης, βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που διαπράττει εκ νέου το σταλινικών καταβολών ιδεολογικό μόρφωμα της «αριστεράς»…του οποίου την «υπόληψη» καλείται σήμερα ο «Μίκης» να περισώσει.
Προς επίρρωσιν της ιστορικής αλήθειας, οφείλω να υπενθυμίσω την εθελοδουλεία του Μ. Θεοδωράκη προς τους καπιταλιστές και τους πλουτοκράτες το 1990 όταν παρίστανε τον υπουργό του Μητσοτάκη (πολιτικοί βρικόλακες και οι 2) https://olympiada.files.wordpress.com/2011/04/25085_114626875219619_110830298932610_297943_2441822_n.jpg
Κι όλα αυτά για την «ανάσχεση» της Χρυσής Αυγής, της μόνης ΤΙΜΙΑΣ και ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗΣ πολιτικής δύναμης, η οποία συκοφαντείται και καταδιώκεται λόγω της άρνησής της να ταυτιστεί και να αφομοιωθεί στο σάπιο και διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα.
Εύχομαι σύντομα ο Θεός να φωτίσει τους Έλληνες, ώστε αυτοί να δουν ΚΑΤΑΜΑΤΑ την αλήθεια και να αρχίσουν να αντιστέκονται στο πλευρό μας, ενάντια σε ξένους εχθρούς και κυρίως εγχώριους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Διότι για τα δεινά τα οποία βιώνουν σήμερα και γι’ αυτά τα ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ που σύντομα θα βιώσουν ευθύνεται αποκλειστικά το ΤΣΙΡΚΟ που έστησαν οι «δημοκράτες» της μεταπολίτευσης, οι προδότες της Πατρίδας.
Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών