Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 07, 2015

Στα σκουπίδια, εκεί που της αρμόζει, το μέλλον της ψοφοδεξιάς


Στα σκουπίδια, εκεί που της αρμόζει, το μέλλον της ψοφοδεξιάς

Η κατάντια της ΝΔ έφτασε σε τέτοιο σημείο ώστε η παραίτηση από την αρχηγία της του Αντώνη Σαμαρά, αντί να αποτελεί την είδηση της ημέρας, να θεωρείται ως κατωτέρας αξίας και σημασίας νέο ακόμη και από την παραίτηση του Βαρουφάκη. Ένα ακόμη δείγμα της απελπιστικής και μη αναστρέψιμης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το άλλοτε κραταιό αυτό κόμμα εξουσίας. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, τα όσα συμβαίνουν μετά το τέλος της εποχής Σαμαρά, οδηγούν σε έναν άμεσο κίνδυνο της απόλυτης πολιτικής γελοιοποίησής της, αν δούμε τόσο τον ευρύ αριθμό των όσων ακούγεται ότι θα διεκδικήσουν το χρίσμα του νέου αρχηγού της ΝΔ όσο και για το ποιους πρόκειται.
Ο μέχρι τώρα αριθμός των....
υποψήφιων δελφίνων είναι σχεδόν διψήφιος, ενώ περιπτώσεις όπως του Τατούλη ή του Κικίλια, οι οποίες ακούγεται ότι θα αποτελούν πιθανή υποψηφιότητα, προκαλούν μόνο τον γέλωτα. Βλέποντας το πάνθεον των ατόμων που παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ ως «σωτήρες» της ΝΔ αυτό που παρατηρούμε είναι ένα ετερόκλητο και ανομοιογενές συνονθύλευμα διψασμένων για εξουσία πολιτικάντηδων. Αποτυχημένοι περιφερειάρχες, «πατριώτες» καιροσκόποι που αναβαπτίστηκαν στην κολυμβήθρα του πιο σκληρού φιλελευθερισμού, λυσσασμένοι υπερασπιστές του Μνημονίου, ταυτιζόμενοι με τον γερμανικό παράγοντα, εκτός τόπου και χρόνου πολιτικοί γόνοι των βορείων προαστίων κ.ο.κ.
Η ΝΔ είναι ένα κόμμα σε παρατεταμένη πολιτική κρίση, πλήρως αναξιόπιστο, ηθικά διακορευμένο, οικονομικά καταχρεωμένο, χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Η σαφής τοποθέτηση της νέας ηγεσίας (όποια κι αν είναι αυτή) σε πολύ πιο μνημονιακές θέσεις και η μεταστροφή της ακόμα περισσότερο προς την κεντροδεξιά και τον φιλελευθερισμό θα ανοίξει κι άλλο διάπλατα τις πόρτες, προκειμένου οι εναπομείναντες πατριώτες ψηφοφόροι της να εγκαταλείψουν οριστικά και αμετάκλητα το κομματικό αυτό ερείπιο και να αναζητήσουν στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ την πολιτική στέγη που απαιτείται για κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα και Ελληνίδα.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών