Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 07, 2015

Μέτωπο Νεολαίας και Χρυσή Αυγή άλωσαν όλη την Ανατολική Αττική... Δράσεις σε σχολεία και δρόμους - Φωτογραφίες!

http://xa-an-at.blogspot.gr/  

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Συναγωνιστή και βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο, με θέμα "Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ".  Μας επεσήμανε ότι ετοιμάζονται χιλιάδες να αποκτήσουν ελληνικά διαβατήρια και μετά να δημιουργήσουν κόμματα μειονοτήτων και να δημιουργήσουν αποσχιστικές τάσεις και εκατοντάδες τζαμιά με σκοπό να κατακλειστεί η Ελλάδα από εκατομμύρια μουσουλμάνους.

Το σχέδιο καταστροφής της χώρας μας, που μόνο η....
Χρυσή Αυγή το έχει καταγγείλει εδώ και δεκαετίες, προχωρεί κανονικά και καταστρέφεται η οικονομία και όλες οι δομές της Πατρίδας μας.

Την Τέταρτη 24 Ιουνίου 2015 η Νεολαία της Τ.Ο. Αν. Αττικής και το Μέτωπο Νεολαίας πραγματοποίησε εκδήλωση, που έλαβε χώρα στα γραφεία μας στην Αρτέμιδα, μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα από νέους και νέες.
 
Υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση από τον Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλο, που απηύθυνε αγωνιστικούς χαιρετισμούς τόσο από τον ίδιο όσο και από τους βουλευτές μας που βρίσκονται παράνομα έγκλειστοι στα κελιά της Τιμής. Ακολούθησε προβολή της εκπομπής Μετώπου Νεολαίας αργότερα προβολή ταινίας Εθνικιστικού περιεχομένου και συνέχισε με βραδιά Νεολαίας.

     
Την Πέμπτη 25 Ιουνίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Συναγωνιστή Γιάννη Κύρογλου με θέμα την Πειθαρχεία. Επιγραμματικά ανέφερε ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όχι μόνον κηρύσσει την αναγκαιότητα της Αριστοκρατίας για το μελλοντικό Εθνικό-Λαϊκό Κράτος, αλλά την εφαρμόζει μέσα στον ίδιο του τον Οργανισμό. Η Χρυσή Αυγή, παρήγαγε, παράγει και θα παράγει στο μέλλον, Πολιτικούς Στρατιώτες.

Συνεπώς οι νέοι μας συναγωνιστές οφείλουν να προσαρμοστούν στην κατάσταση την οποία παραλαμβάνουν από τους Παλαιούς Συντρόφους, ως ικανή και αναγκαία συνθήκη για να αποκτήσουν επάξια τον τίτλο του Χρυσαυγίτη. Το Κίνημα απαιτεί την Πειθαρχία από κάθε κύτταρο του Οργανισμού. Μόνον κατ' αυτόν τον τρόπο θα γεννηθεί ένας Νέος Λαός, μέσα από τις στάχτες του παρηκμασμένου και εκφυλισμένου Παλαιού Κόσμου.


Ενημερωτικές δράσεις πραγματοποιούνται συνεχώς σε όλες τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής.  Οι Συναγωνιστές πιστοί στην υπόσχεση για Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη, μοιράζουν την εφημερίδα μας και άλλο έντυπο υλικό στα καταστήματα, στις λαϊκές αγορές στα καφενεία και στα διερχόμενα αυτοκίνητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών