Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 27, 2015

Μετά το αριστερό Μνημόνιο: Έρχονται νέα αιματηρά μέτρα – Μειώσεις μισθών, συντάξεων και ομαδικές απολύσεις στη λίστα!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φουλ αντιλαϊκή η Αριστερά. Χρυσή Αυγή για κοινωνικό και εθνικό κράτος!

Πολλοί, κυρίως μέσα από τον Σύριζα και ιδιαίτερα από τους «διαφωνούντες», νόμιζαν ότι τελείωσαν με τις «διαπραγματεύσεις» και ότι σε 3 πακέτα θα ψηφίσουν ό,τι είναι να ψηφιστεί. Από αυτή την αισιοδοξία πορεύτηκαν, άλλωστε, οι διάφοροι «Λαφαζάνηδες» όταν δήλωναν ότι «όλα μια χαρά», προαναγγέλοντας την παραμονή τους στον Σύριζα μετά την ψήφιση των μέτρων.

Η πραγματικότητα, όμως, που μόνο η Χρυσή Αυγή είχε το σθένος να τονίσει πολλάκις είναι ότι το πακέτο μέτρων που μόλις ψήφισαν Σύριζα – Ανέλ – Πασόκ – ΝΔ και Ποτάμι, ήταν απλώς και μόνο το πρώτο «μικρό» μνημόνιο της Αριστεράς. Νόμιζαν οι συριζαίοι ότι...
διαπραγματεύτηκαν για ένα πρόγραμμα – «γέφυρα» των 7 δισ. ευρώ, με αντάλλαγμα μέχρι ύψους 8 δισ. ευρώ, και θα πάρουν «πακέτο» και μία χρηματοδότηση 80 δισ. ευρώ... δώρο.

Τις επόμενες ημέρες θα καταφτάσει στην Αθήνα το τετραμελές κλιμάκιο της τρόικα, προκειμένου να προβεί στην αξιολόγηση της Ελληνικής Οικονομίας. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα μείνουν στο Σούνιο ή στο κέντρο των Αθηνών, όμως το σίγουρο είναι ότι έρχονται με ιδέες για περαιτέρω μέτρα στις βαλίτσες τους.

Ήδη οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η «Δρακουλέσκου», κατά κόσμον Ντάλια Βελκουλέσκου, έρχεται έχοντας «ιδέες» για την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού. Οι «ιδέες» αυτές είναι σίγουρο ότι θα ενταχθούν στο πλαίσιο των επόμενων «διαπραγματεύσεων» της κυβέρνησης. Τι περιλαμβάνουν οι αυτές οι «ιδέες»; Ιδού:
α) Σταδιακή αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στα 72 έτη, με παράλληλη σταδιακή (αλλά απότομη) κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων.
β) Επίσπευση της εφαρμογής της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, που μοιραία θα οδηγήσει σε νέα – γενναία – μείωση συντάξεων.
γ) Νέοι φόροι και αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για κάθε εργαζόμενο, με αποτέλεσμα ακόμα περισσότερες κλειστές επιχειρήσεις και ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας.
δ) Ομαδικές απολύσεις και μικρότερη αποζημίωση για τους απολυμένους
Αυτά τα μέτρα κρατήστε τα. Τώρα όλοι θα τα διαψεύδουν και θα ορκίζονται ότι δεν πρόκειται να μπουν στη συζήτηση, πολύ περισσότερο να ψηφιστούν. Όμως, πολύ σύντομα θα είναι μία ζοφερή πραγματικότητα για το μέσο Έλληνα πολίτη. Θα ψηφιστούν μάλιστα - και αυτά - με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, από όλα τα κόμματα της κλεπτοκρατίας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών